Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kız Kulesi HD ve Karakalem

Benzer konular

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
Hd hali demişsiniz ama ben anlamadım sadece renk biraz açılmış gibi duruyor. Netlik olarak vs bir değişme görmedim. Karakalem de benim bildiğimin dışında olmuş gibi geldi :D renkli kara kalem :)

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
Yazdıklarının dışında resimler yapmışsın :) kendi dediklerini yakalayamamışsın

omerkorkmazer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Karakalem i el ile çizdin sandım, normal fotografı nasıl HD yapabiliyorsun onu da anlamadım açıklarmısın?

ysfcck

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hd hali demişsiniz ama ben anlamadım sadece renk biraz açılmış gibi duruyor. Netlik olarak vs bir değişme görmedim. Karakalem de benim bildiğimin dışında olmuş gibi geldi :D renkli kara kalem :)

Kara kalem yazmışım kalem yerine özür dilerim ama HD zaten canlılık katmaktır resime bende resimlerle canlılık kattım olmamış mı ?

ysfcck

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gökyüzü ve deniz kısmını incelerseniz fotoğraftaki düşük kaliteden kaynaklanan bozukluklukları göreceksiniz, kolay gelsin.
Bu HD ve Karalem çalışmalarımı bu siteden yararlanarak yaptım ve gösterilen her şeyi uyarladım bir sorun varsa o da sitededir.. Ancak ben acemiyim..

lksz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eline sağlık emek harcamışsın ancak affına sığınarak bazı hatalarını söylemek istiyorum karakalem yazmışsın ancak kara kalem renkli olmuş, hd yazmışsın ancak hd efekt ile olacak bir şey değildir çekimi hd olarak yapabilirsin ancak, iyi çalışmalar.

ysfcck

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu HD ve Karalem çalışmalarımı bu siteden yararlanarak yaptım ve gösterilen her şeyi uyarladım bir sorun varsa o da sitededir.. Ancak ben acemiyim..

Haklısınız ancal şunu söylemeliyim ki HD çalışmasını bu siteden yararlanarak yaptım karakalemi de bu sitenin verdiği programla dediğim gibi çalışmaların kaynağı bu siteye aittir.! Renksizini de yorumlarda paylaştım..

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
karakalemi sen mi yaptın ps de mi yaptın hadi sen yaptın diyelim sol alttaki resmin ismini silmeyi unutmuşsun ;)

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
ma®tin forumdaşımızın açıkladığı gibi HD yüksek çözünürlük demek sadece ışık ayarı değil. Bunun gibi tanımlamadan kaynaklanan hatalar yaşaman gayet doğal yeni başlıyorsan. Bence ders aldığın sitenin dışında da sitelere bakıp çalışmalarını öyle geliştirmelisin.

İyi çalışmalar.

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorumlardan sonra yaptığım basit karakalem ve hd çalışması

BOoMA.jpg

FqJRX.jpg

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
sonuçta emeğe ve grafik aşkına sağlık olsun; sanırım olumsuz yargılamaların sebibi konu başlığının yanlış olması.
Photoshop filtre uygulamaları konu için daha iyi bir başlık olurdu diye düşünüyorum.