Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kız Kulesi ve Süleymaniye

eser38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.nisangrafik.com
Bu karelerden yüzlerce, binlerce, belki milyonlarca çekilmiştir; ama böyle bir güzelliğe tekrar bakılmaz mı?
Ne dersiniz...

123pm.jpg

1234i.jpg

Benzer konular

OGOR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.OGOR2008.tr.gg
Çok güzel fotoğraflar
Paylaşım İçin Teşekkürler:smile:

road_runner

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
exprosure ayarlarıyla biraz fazla oynanmış gibi...

kenani

🌱Yeni Üye🌱
fotoğrafı çeken arkadaşı tebrik etmek lazım. güzel kareler..

a.g.s.l

👑Efsanevi Grafiker👑
Paylaşım adına teşekkürler:)

Alman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
exprosure ayarlarıyla biraz fazla oynanmış gibi...
Pozlama süresi ile oynamamıştır. Otomatik modda ya da başka bi (manzara) modda çekilmiş zaten çeken kişi de nasıl pozlamanın nasıl ayarlanacağından bi haber !! ;) Bas-çek gitsin olayı yani.. Bu arada fotolar güzel... ;)

eser38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.nisangrafik.com
Pozlama süresi ile oynamamıştır. Otomatik modda ya da başka bi (manzara) modda çekilmiş zaten çeken kişi de nasıl pozlamanın nasıl ayarlanacağından bi haber !! Bas-çek gitsin olayı yani.. Bu arada fotolar güzel...

Lütfen nasıl çekildiğinden emin olmadan iftira atar gibi saçma sapan yorum yapmayın. Otomatik ya da manzara moduyla çeken hiçbir makine enstanteneyi bu kadar açamaz, mutlaka elle yapılmalıdır bu ayarlar. Yani bu fotoğraflar bas-çek olayı değil. Tripodla dakikalarca uygun zamanı bekleyerek, ayarlar bilinçli şekilde verilerek çekilmiştir.

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel karaler :) Elinize sağlık
İstanbulu özledim sanırım yakında gelmem gerek :))

Alman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eser38 kardeş,

iftira atar saçma sapan yorum yaptığımı sanmıyorum. Fotoğrafı bilinçli ve uygun anı bekleyerek çekmişsinizdir bunda problem yok.
Üstelik otomatik modda ens. kontrol etiğiniz ya da dikkat ettiğiniz oluyor mu merak ettim doğrusu !? ens. sürlerinin 1sn-2sn-3sn veya daha yavaş ens. sürelerini de pek ala ayarlar. Nasıl olur derseniz ortamdaki ışık değerlerini kendisi fotoğrafın en uygun olcak şekilde ayarlıyor (ki bu fotodada ortam biraz karanlık). Deneyin görün derim. Ayrıca pozlamayı bilmiyorsanız (ki bi yorumda bunu açıkca belirtmişsiniz) nasıl bilinçli çektiniz bu da bi soru işareti !?

Not: Exif bilgilerinizi gönderirseniz konu açıklığa kavuşacaktır.

Kalın sağlıcakla...

eser38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.nisangrafik.com
eser38 kardeş,

iftira atar saçma sapan yorum yaptığımı sanmıyorum. Fotoğrafı bilinçli ve uygun anı bekleyerek çekmişsinizdir bunda problem yok.
Üstelik otomatik modda ens. kontrol etiğiniz ya da dikkat ettiğiniz oluyor mu merak ettim doğrusu !? ens. sürlerinin 1sn-2sn-3sn veya daha yavaş ens. sürelerini de pek ala ayarlar. Nasıl olur derseniz ortamdaki ışık değerlerini kendisi fotoğrafın en uygun olcak şekilde ayarlıyor (ki bu fotodada ortam biraz karanlık). Deneyin görün derim. Ayrıca pozlamayı bilmiyorsanız (ki bi yorumda bunu açıkca belirtmişsiniz) nasıl bilinçli çektiniz bu da bi soru işareti !?
Not: Exif bilgilerinizi gönderirseniz konu açıklığa kavuşacaktır.
Kalın sağlıcakla...

Sevgili Alman,
Bilgiler aşağıda. Benim iddiam otomatik çekmediğimdi, dolayısıyla "iftira atıp saçmalamak" dediğim şey, nasıl çektiğimi bilmediğiniz halde küçümser gibi "otomatik modda çekmiştir" demenizdi.
Bu konuda çok iddialı değilim, amatör olarak bile çok fazla uğraşacak zamanım yok maalesef. Ama elimden birçok makine (fuji s5700, nikon d40, canon 350d, olympus sp560uz) geçti. Bunların hiçbirinde bu ışık yoğunluğunda enstantenenin 2 saniyeden fazla açık kaldığını görmedim. Makine en uygun ayarı sağlıyor gibi bir şey söylemişsiniz, madem makine her şeyi kendisi en iyi şekilde ayarlıyor; neden o ayarları değiştirilebilir şekilde yapmışlar? Makine her şeyi ayarlasın, biz çekelim o zaman. Hem böylece gereksiz yere biliyordun, bilmiyordun tartışması da olmaz değil mi?
Hoşça bakın zatınıza...

63022717.jpg

94494431.jpg

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Her iki karede güzel emeğine sağlık eser38, tebrikler...

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben cok begendim eser..sen başkalarına bakma:D eline saglık güsel kareler..=)

calamity_sweet

🌱Yeni Üye🌱
yazdığın açıklamaya kesinlikle katılıyorum. bişi sorucam kullandığın makine ne?