Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence süper bir çalışma. arka plan tamuyum sağlamış. ama lastiğim decupesi çok belli oluyor. geçiş çok sert. arkada yatık duran lastik biraz daha koyu olmalı bence, derinlik katması açısından.
Güzel çalışma, bence de arkadaki lastik daha koyu drmalı gibi geliyor. Üstteki loğolar sanki biraz görünmüyor ve zor algılanıyor. İnce bir ışık huznesinin içine yerleştirilebilir. Sanki 3000 yazısı da logoyla birlikte biraz küçülmeli benceeeee.
1.çalışmayı beğendim ama gökyüzünde bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum...çok kırmızı alt taraftaki gibi, turuncu tonlu gökyüzünün devamı olmalı diye düşünüyorum...kendine ait bi tarzın var hepsin de bunu görebiliyorum...kolay gele...
Çok teşekkürler..Bu marka "NEXEN" kore patentli bir firma ve türkiye distribütörlüğü KONLAS firmasına ait..Belirli bir dönemde tüm reklam ve görsel iletişimini üstlendiğimiz bu firmayla uyum içinde çalıştık..Başarılı sonuçlara ulaştığımızı umuyorum..