Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Koordinatlar ? Yardım Lütfen...

hakanonline

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hakanonline.net
arkadaşlar kolay gelsinn bir hata var bi bakarsanız sevinirim ?

şimdi 1280*1024 çözünürlük te grad isimli movie clip 1024*768 aynı koordinata gelmiyor nasıl yapabilirim ?

Buradan İndir

şimdiden tşkler...

dizaynplus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar kolay gelsinn bir hata var bi bakarsanız sevinirim ?

şimdi 1280*1024 çözünürlük te grad isimli movie clip 1024*768 aynı koordinata gelmiyor nasıl yapabilirim ?

Buradan İndir

şimdiden tşkler...

siz gradı x0 y0 olarak ayarlamışsınız %100 olarak ekranı kaplıyor ve tam ortadan başlıyor gradınız.. yani başarılı fakat yada sorunuz çok kısa ben anlayamadım biraz daha açarmısınız ?...

:iloveyou:

hakanonline

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hakanonline.net
şöle anlatıyımm o kod başka flashtan gelme bunu bilelim şimdi ?

sorunu açıklıyım grad olan mc klibi 1024*768 x_ ve y_ koordinatları verilecek daha sonra 1280*1024 çözünürlükte bu koordinatlara gelecek ? örnek : *****************.com

Moderatör tarafında düzenlendi:

dizaynplus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:):) ya hakanonline size şöyle sölim o sitede bi actionla olmuyorki sizin istedğiniz orada yazı karakterlerini dahi eşleyen actionlar var.. sizdeki kodu inceledim sadece sizin kodunuz var olan bir deseni ekrana kopyalar ve istediğiniz koordinata koyar.. örn desen 250*250 px bunu istediğiniz koordinata koyar ve ekran ne kadar büyükse kendini alt,üst,sağ,sol olarak kopyalayarak ekran dolana kadar teseni tamamlar.. :D şimdi yanlış emellere yönlendiricem belki ama o siteyi indirip kodlarını biraz incele derim.. ;)

hakanonline

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hakanonline.net
tmm işte tam dediğin kodd ben sol köşede tam olarak dayamak istiyorum arkadaşım biraz yardımcı olsan ??

dizaynplus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hakanonline sana tekrar anlatayım background layerini siliceksin ardından hiçbir koda müdale etmeden sadece layer 8 in içindeki dışta kalan mcleri ekran dışından almalısın. senin ekranın framerlerin başlangıcı ile ekrana tamamlanmaktadır. yani şöyle sölim göstermek istediğin resim 1280*1024 fakat bunun dışındaki yıldızlardan dolayı swf halinde dışarda kalan yıldızlar ekranın sağ ve üst kenarlarında beyaz alanları göstermektedir.... Yıldızları resmin içine kadar çekmelisin :D kolay gelsin ii çalışmalar.. background layerini silmeyi unutma aksi taktirde grad olarak onu kullanıcaktır..

Son düzenleme:

hakanonline

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hakanonline.net
bence olmuyacak denemiştim ? olmadı çünkü örnek verim sana ziyaretçi fullscreen izlemek istiyo flashı tmm mı butona tıklıyo ve grad isimli mc aynı verde duruyor anlatabildim mi o yüzden sorun yaşıyorum neyse tşk ederim kolay gelsin

dizaynplus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben sana eve gidince onu ayarlim flasını atayım gerisini sen halledersin tmm ;)

dizaynplus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sanırım ben böle anladım (yanlış anlamışsam affet :))

senin hakan online die bi mc var adıda grad gece manzarası yıldızlar kayıyor falan filan 1024 768 de tam ekran olacak, 640*480 olsada tam ekran olcauk ekranı kaplicak hatta ve hatta 1600*1050 olsada ekrana fit olucak bu.. çok basit sen bunu yapmışsın fakat 2 kısımda hatan var

1. En alt layerin(background) içinde bi mc var adı grad.. üstündeki layer (layer 8) bunun içinde de bi grad isminde mc var senin kodun 2 grad olduğu için alttakini kabul ediyor. yani 2 tane grad isimli mc var birinin adı değişmelii.

2. sen layer 8 de bulunan grad isimli mc yi tam ekran olmasını istiyorsun bunun için 1. söyledğimi yapmalısın diğer mcnin adını değiştir..

3. şimdi sadece layer 8 de ki mc nin ismi grad oldu ve her hangi bir ekranda full olarak ekranı kaplar fakat ekranın dışında bulunan yıldızlardan dolayı ekranı kapladığında yıldızlarda grad isimli mcde bulunduğundan dolayı senin grad baya baya büyük gece görüntüsünün dışlındaki objeleride alıyo :D anladın ;)

hakanonline

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hakanonline.net
anladım dostum bakar burda bi çalışma daha var ben bi tane daha yapmıştım bi incele tam böle olmasını istiyorum ama boyutlara yavaş ve sabit bi şekilde gelcek bi incele ok

Burdan İndir

dizaynplus dostum eve gelince dosyayı bekliorum tmm mı kolay gelsinn tşkler ;D

dizaynplus hadi dostum seni bekliyorum ? cvp ver hadi

Moderatör tarafında düzenlendi: