Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Koray Matbaa ve Mühür Logosu

Grraffik

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar eleştirilerinizi bekliyoruz..

koray.jpg

Bu da kartvizitimiz..

8304.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel olmuş... eline sağlık... saga sola koydugun objelerin opacity düşürsen nasıl olurdu acaba?

Grraffik

🌱Yeni Üye🌱
Öyle de denedim ama en uyumlusu bu geldi bana teşekkür ederim arkadaşım önerin için.. :)

mmm_m

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logo basit ve uygun kutlarım ama kareyi K harfinin uçları düzgün kesmiyor biraz daha çalış oradaki estetiğe dikkat et.. özellikle alt ucu beni rahatsız etti

"matbaa & Mühür altında
sadece matbaacı "... karar ver bu ne yaman çelişki..

kartvizitte (opacity halleri dahil) yaprağın, dalın ne işi var hiç anlamam..anlamadım .. post modern diyorsan .. yorum yok.

ayrıca içinden neden mani çıkıyor üstelik bir mani yetmedi bir mani daha.) buyrun....kartvizit ciklet kabına dönmüş fal misali..her bir katvizitte farklı mani varsa saygı duyarım ama ..

Emin ol oradaki manileri hayat tecrübelerini her neyse, dalı fidanı atarsan hem estetik ve sade bir kartvizit olur ... hem de bunu bağlantı kuracağın gerektiğinde bi kurumun müdürüne gururla sunarsın

kahvede arkadaşlara dağıtılıyor bu. neettin emmi diyorsan başka..

saygılarımla..

Grraffik

🌱Yeni Üye🌱
Eyvallah kardeş kartviziti yaptığım müşterim kendisi yazmış manileri bunlarıda ekle dedi :):)

Saygılar

tertib

🌱Yeni Üye🌱
kartvizit bnm acımdan olmamıs...Ayrıca Logo Çalıntı :) Uydurma Aslında o Harf K değil... S i tescilli yani..Kartvizit Eski Köklü Ailelerin Mührüne Benzemiş Genede Ellerine Sağlık :)

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
Sosyal mesaj içeren mini buroşurcük olmuş sanki, hatalıysam ara yazmadığı kalmış
siyahla beyazın savaşı da yazılanlarla bütünleşmiş.

müşteri isteyince bizim yorumların içi boşalıyor... Başarılar dilerim

elifex

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende altta ve üstte olan dallara takıldım :) onları kaldırsanız kartvizit daha bir güzel olacak mutlaka koymak istiyorsanız daha zarif ve şeffaf floral bir desen koyabilirsiniz...ayrıca slogan niteliğindeki yazılarınızı isterseniz sadece broşürünüzde kullanın...emeğinize sağlık arkadaşım..:)