Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kötü mü, orta ayar mı, mükemmel mi? Elazığ Polis Haber

resat761

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gazete ve grafik-tasarım dünyasında 1 yılı devirdik. 1. sayıyı ve son sayımızı gelinen nokta olarak görüşlerinize sunuyorum...

İŞTE İLK SAYIMIZ - 2010 MART
2010mart.jpg

İŞTE SON SAYIMIZ - 2011 NİSAN
2011nisan.jpg

Gelinen nokta hakkındaki fikirlerinizi bekliyorum, yorumlarınız bizim için önemlidir...

Son düzenleme:

Benzer konular

Cnr Design

🌱Yeni Üye🌱
emegine Saglık kardsm Guzel,Dikkattimi Ceken yer resim Kesimlerinde BiraZ problem var gibi ..

tscakir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
zaman gazetesini andırıyor biraz daha özgünlüğü yakalayabilirsiniz ama genel olarak iyi star gazetesinin yeni tasarımını inceleyin isterseniz tavsiye ederim

resat761

🏅Acemi Tasarımcı🏅
zaman gazetesini andırıyor biraz daha özgünlüğü yakalayabilirsiniz ama genel olarak iyi star gazetesinin yeni tasarımını inceleyin isterseniz tavsiye ederim

İlk sayıda tecrübemiz olmadığından Zaman gazetesinin tasarımına çok yakın olmuştu. Ancak son sayıda manşet haberi çevreleyen gri çerçeve hariç esinlenme yok, kendi tarzımızı yakalamamıza çok az kaldı diyebilirim...

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerinize sağlık beğendim daha iyiye doğru gidiyorsunuz görünen o yolunuz açık olsun

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
ilk sayı ile son sayı arasında farka bakarak iyi bir iş çıkardığınızı söyleyebilirim. Kendiniz daha da geliştirmenizi tavsiye edeyorum. İyi çalışmalar