Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kreş için hazırlanmış broşür

quarizma

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tuzlaram.gov.tr
brosurrgk2.jpg

arkadaşlar bir kreş için hazırladığım broşür her türlü yoruma açığım özellikle de olumsuz ve tavsiye niteliğindeki yorumlara...

Benzer konular

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
resim görünmüor. rgb ve ufak yuklersen tekrar belki görünür.

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
efet güzel olmuş.yanlızca o alttaki mavilik biraz kotu gozukuyor...

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
ya ben şu miştir mıştır seklınde bıten cumlelerı sevmıyorum sankı bızım haberımız yok ama başlamıştır der gıbı:D eskıden kahveelerın camlarına yazıolardı TELEON GELMİŞTİR yanı kesın deıl:) guzel bır calısma...

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
hizmetinize girdi- mi yazmalı yani :p evet belki doğru olabilir ama alışılmış bişi deil :p bide öle denensin :)

musthan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
"Atom karınca'nın" yansıması "Kreş ve Gündüz bakımevi yazısınının altına girmiş bence "kreş ve gündüz bakmevi" yazısının zeminindeki transparanlığı kaldırmalısın bence...
emeğine sağlık çok güzel olmuş

Freelens

🌟Usta Tasarımcı🌟
Cocuklar bu afisle krese gelmezler. cok soguk .Usuttu beni

quarizma

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tuzlaram.gov.tr
Cocuklar bu afisle krese gelmezler. cok soguk .Usuttu beni

hocam gülümsettin beni... bu broşür anne-babaları için. biraz soğuk olduğu söylenebilir. lila renk konusunda ısrarcı oldular. bana kalsa çok daha canlı renkler kulllanırdım -çocuk muyum neyim canlı renklere bayılıyorum:)-

muratz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Renkler konusunda belki biraz daha canlı tonlar kullanılabilirdi...Aralara morlu pembeli vektörel bulut benzeri şekiller vs...
"Atom karınca ...hizmetinize girmiştir" yazısının içinde bulunduğu turuncu dörtgen hoş durmuş, tebrik ederim..

S@id

🌱Yeni Üye🌱
biraz karışık duruyor; ve yinelenen kelime hedef kitle tarafından itici bulunabilir (kurmumuz), fotoğrafların baktığım şekliyle ise kalitesi baskıda sıkıntı olur; yeniden çekmeni tavsiye ederim. Gölge efekti noktasında arkadaşa katılıyorum diğerinin üstüne binmiş. Renkleri biraz daha canlı çocuksu yapman ilgi uyandıracaktır. Başarılar dilerim.

baykal

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel bir çalışma ellerine salık

quarizma

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tuzlaram.gov.tr
biraz karışık duruyor; ve yinelenen kelime hedef kitle tarafından itici bulunabilir (kurmumuz), fotoğrafların baktığım şekliyle ise kalitesi baskıda sıkıntı olur; yeniden çekmeni tavsiye ederim. Gölge efekti noktasında arkadaşa katılıyorum diğerinin üstüne binmiş. Renkleri biraz daha canlı çocuksu yapman ilgi uyandıracaktır. Başarılar dilerim.

katkılarından dolayı teşşekkürler

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kurumumuz yazısını çok kez kullanmışsın. 4-5 yerde geçiyor sanırım. Benim en çok gözüme batan şey oldu desem yalan olmaz Birde ön kapaktaki resim biraz soğuk bi resim hani apartman görüntüsü varya hiç kreş çocuklar vs. anımsatmıyor insana ama mekan bu tabii. muhtemelende müşteri binayı kullanmak istemiştir kapakta. Genelde öyle olur :). Söylenebilecek biş şey kalmıyor bu durumda tabii.