Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kullanışlı vektörel logolar (9 part)

chatlakahmet

🌱Yeni Üye🌱
LOGO YAPIMINDA KULLANABİLECEĞİNİZ ÇOK KULLANIŞLI VEKTÖREL ÇİZİMLER

ShareCash.Org - Make Money Uploading Files! - VEKTREL LOGOLAR 1.rar
ShareCash.Org - Make Money Uploading Files! - VEKTREL LOGOLAR 2.rar
ShareCash.Org - Make Money Uploading Files! - VEKTREL LOGOLAR 3.rar
ShareCash.Org - Make Money Uploading Files! - VEKTREL LOGOLAR 4.rar
ShareCash.Org - Make Money Uploading Files! - VEKTREL LOGOLAR 5.rar
ShareCash.Org - Make Money Uploading Files! - VEKTREL LOGOLAR 6.rar
ShareCash.Org - Make Money Uploading Files! - VEKTREL LOGOLAR 6.rar
ShareCash.Org - Make Money Uploading Files! - VEKTREL LOGOLAR 7.rar
ShareCash.Org - Make Money Uploading Files! - VEKTREL LOGOLAR 8.rar

vektr.jpg

SHARECASH'DAN İNDİRME TALİMATI

sharecashdosyaindirme.gif

Benzer konular

Joymen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.trvitrin.com
Bunuda indiremedim :) Şu resimdeki ekran öylece kalıyor başkada birşey çıkmıyor

adszft.jpg

Joymen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.trvitrin.com
Üye oldum hala indiremedim =))

K.adı : gecerken
Pass : 123456789 deneyin bakalım indiren olursa banada öğretsin :)

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bunları indirip kendinize grafiker, yaptıklarınıza logo diyebiliyorsanız sizi oturarak alkışlıyorum:) Bir grafikerin eli kırılsa da mesleğine saygı açısından bulaşmaması gereken bir şey bu.

chatlakahmet

🌱Yeni Üye🌱
bunları indirip kendinize grafiker, yaptıklarınıza logo diyebiliyorsanız sizi oturarak alkışlıyorum:) bir grafikerin eli kırılsa da mesleğine saygı açısından bulaşmaması gereken bir şey bu.

tamam haklı olabilirsiniz bu tartışılabilir. Ama insanlarında kapasitesi var değil mi ama? Hemen her insan bi anda bu logoları çıkaramaz diye düşünüyorum bu benim şahsi fikrim. Ama en azından bunlara bakıp birşeyler düşünüp en azından bir fikir sahibi olabilir. Yani ben kendimde bu işin içerisindeyim. Matbaacılık bende dede mesleği ne kadar kendim çabalasamda birşeyler çıkarıyorum. Ama internetten araştırıp çalışmalar yaptığım zaman çok daha iyi şeyler çıkıyor. çok daha beğeni topluyor. Tamam insanlar kendileride üretebilir saygım var. Ama bazı şeyler için birilerinden fikir sahibi olmakta herzaman fayda vardır. :)

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu fikir sahibi olmak değil bu bir
1. Para ile satılan çalışmaları ücretsiz alıp kullanmak
2. Logonun kelime manasını bilmemektir. Logonun özelliklerinden biri de yapıldığı firmaya ait/has olmasıdır
3. Kapasite yoksa nasıl bir meslek yapılabiliyor.
4. Matbaacıların görevi logo yapmak ve bunu eşantiyon olarak kullanıp hem piyasayı hem reklamı yaptıran kurumu hemde bundan hakkıyla ekmek yiyenleri mahvetmekmidir. Yoksa düzgün baskı yapabilmekmidir.
5. Siz şuna esinlenmek değilde birebir kullanmak deseniz ya.
6. Sonra neden bu memleket niye bu halde diye dövünüyoruz
7. Herkes hem kendi işini hem de düzgün yapsa bu memleket böyle olur mu?

Evet bazı bu bir maddeleri uymadı ama napayım. Neyse ben en kısa zamanda bu suyu çıkmış piyasadan ayrılıyorum. Sorun sizin olsun:)

Joymen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.trvitrin.com
tamam haklı olabilirsiniz bu tartışılabilir. Ama insanlarında kapasitesi var değil mi ama? Hemen her insan bi anda bu logoları çıkaramaz diye düşünüyorum bu benim şahsi fikrim. Ama en azından bunlara bakıp birşeyler düşünüp en azından bir fikir sahibi olabilir. Yani ben kendimde bu işin içerisindeyim. Matbaacılık bende dede mesleği ne kadar kendim çabalasamda birşeyler çıkarıyorum. Ama internetten araştırıp çalışmalar yaptığım zaman çok daha iyi şeyler çıkıyor. çok daha beğeni topluyor. Tamam insanlar kendileride üretebilir saygım var. Ama bazı şeyler için birilerinden fikir sahibi olmakta herzaman fayda vardır. :)

Aynen katılıyorum. Kendi adıma söyleyeyim o logoları indirip altına firma ismini yazıp al logo yaptım demek için indirmiyorum. Kör bir ressam ağacı nasıl çizebilir ki ? Ya ağaca dokunacak yada bir şekilde görmesi gerekir. Ama bir ressam ilk önce bir veya bir kaç ağaç görür sonra kendi ağacını çizer sonra hayal gücünü kullanır kimi zaman kendi meyvelerini yapar. Sizde bu işe merak saldığınız ilk zamanlarda bakmışssınızdır yapılan çalışmalara, zaman zaman aynısını kullanıp yada aynısını yapmaya çalışmışsınızdır mutlaka, gerçekçi olmak lazım :)

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hala logonun ve diğer tasarım ürünlerinin hayalgücüne dayalı çizikler olduğunu düşünüyorsanız. Ben nediyim yahu.

Daha iyi logo yapmak için kitap okuyun, tasarım okuyun, yapılmış gerçek çalışmalara, logolara bakın bunlar logo değil. Bunlar güzel vektörel çizimler. İnternette para karşılığı satılmak için fabrikasyon üretilen illustrasyonlar. Bunlara bakarak logo yapmayı değil vektörel çizim yapmayı öğrenirsiniz.

Bende elbettezamanında başarılı işlere baktım ama bunlara değil. Mesala mağaradan markaya kitabını edindim. Logo ile ilgili kitaplar okudum. Devianarttan başarılı logo örneklerine baktım.

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hayal gücüne dayalı değilmi ?

Hayal Gücü benzin, teknik-teorik ve sanatsal bilgi ise motordur. Hangisi daha önemli dersen motor derim çünkü motoru alkol yada gazla hatta su ile çalıştırabilmenin yolunu bulabilirsin.
En basit örneği hayal gücü iyi bir adamı yoldan çevir logo yap de, daha sonra yukarıda bahsettiğim eğitimi almış adamı ki, bu adamın hayalgücü biraz kıt çevir bir logo yap de. Sana garanti veririm ilki saçmalarken diğeri gayet işe yarar bir logo çıkaracaktır. Çünkü logo ticari/teknik bir olaydır. Suluboya çalışması değil.

Son düzenleme:

Joymen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.trvitrin.com
Hocam ne dediğinizi anlıyorum ama bizim gibi yeni başlayanların böyle rengarenk şeylere ilgi duyması gayet normaldir. İlk önce kalabalık ama rengarenk tasarımlara ilgim vardı, beğenilen çalışmaları gördükçe sadeliğe önem verdim, daha sonra sadeliğin insanlara en güzel nasıl görünebileceğini en çabuk nasıl algılanabileceğinin araştırmasını yapıyorum henüz. Onun için yapılan yapılması gereken herşeyi görmem gerek. Taklitçilik değil benimki sadece kör olmamaya çalışıyorum.

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
feylosoft bu dediklerin konuşmaların çok güzel ve seviyeli. Hımmm bu arada ya şu arkadaşlara engin tecrübelerinden faydalanma olanağı tanıyıp yaptığın çalışmalarından örneklerle olayın teknik ve kurgu boyutunu anlatsan, bu arkadaşlara eziyet etmesen biraz öğretme yanlısı olsan fena mı olur?( uh ne uzun bir cümle oldu :)

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
feylosoft bu dediklerin konuşmaların çok güzel ve seviyeli. Hımmm bu arada ya şu arkadaşlara engin tecrübelerinden faydalanma olanağı tanıyıp yaptığın çalışmalarından örneklerle olayın teknik ve kurgu boyutunu anlatsan, bu arkadaşlara eziyet etmesen biraz öğretme yanlısı olsan fena mı olur?( uh ne uzun bir cümle oldu :)

Engin tecrübe mi? bu laf genelde kafa bulmak için kullanılır oysa ben buralardan faydalanıp birşeyler yapacağını sanan arkadaşlara basitçe ikaz ettim ister katılırlar ister internetten vektörel desen indirip üstüne comic sansla yazılarını yazıp bu hazır şekillerden de logo yaptıklarını sanıp daha sonra mesleğimizi öldürmeye devam ederler. Kendinizin bileceği iş. Şimdilik yeterince yol gösterdim sanıyorum.
Burada yeterince bilgi vermişim:
Hala logonun ve diğer tasarım ürünlerinin hayalgücüne dayalı çizikler olduğunu düşünüyorsanız. Ben nediyim yahu.

Daha iyi logo yapmak için kitap okuyun, tasarım okuyun, yapılmış gerçek çalışmalara, logolara bakın bunlar logo değil. Bunlar güzel vektörel çizimler. İnternette para karşılığı satılmak için fabrikasyon üretilen illustrasyonlar. Bunlara bakarak logo yapmayı değil vektörel çizim yapmayı öğrenirsiniz.

Bende elbettezamanında başarılı işlere baktım ama bunlara değil. Mesala mağaradan markaya kitabını edindim. Logo ile ilgili kitaplar okudum. Devianarttan başarılı logo örneklerine baktım.

Kişi bunları bilmiyorsa mesleğini düşünmenin zamanı gelmiştir zaten.

Son düzenleme:

Joymen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.trvitrin.com
Açıkçası burada bulunan birçok başarılı olarak adlandırılan grafikerlerin çalışmalarına baktığımda gidebilecekleri son noktanın benim başlangıç noktam oldugunu görüyorum. İyi olmak demek eldeki programları ustaca kullanmak demek değildir. İyi olmak bana göre farklı olmaktır, farklı olmanın yoluda mevcut çalışmaları görmekten geçer.

chatlakahmet

🌱Yeni Üye🌱
joymenin dediklerine aynen katılıyorum. çünkü bi insan kendi kendinide parçalasa bi anda bu kadar orjinal logolar çıkaramaz. ama bir kaç örneğe bakarak mükemmel logolar hazırlayabilir. yani ben 10 senedir bu işi yapıyorum. benim babamda matbaacı, dedemde matbaacıydı. bende çocukluğumdan beri bu işin içindeyim. ama her zaman yardım almakta fayda var. atalarımız ne demiş;

bir elin nesi var iki elin sesi var. :)