Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kumaş baskı

rüya19

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar formda yeniyim konuyu nereye açağımı bilemedim burası uygun sanırım

arkadaşlar müşterilerimizden birisi kumaş üzerine renkli baskı istiyor bu baskıyı nerde yaptıracağımı bilmiyorum bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim baskı yapılması düşünülen kumaşın ebatı 5.5 x 60 cm
ve yüklü miktarda isteniyor

Benzer konular

bukirty

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet baslışabilir arkadaşım uygun fiyata yapılır pm den temasa geç

gsolagan

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.scalamatbaacilik.com.tr
emprime baski

slm arkadasim sanirim istemis oldugun baski sekli emprime olarak geciyor bunu 2 sekli var ilki ahtopot makinede cmyk baski, ikincisi ise transfer baski, bu isi profesyonel anlamda yapan bir tanidigim var ondan detayli bilgiye sahip olabilirsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:

High_Fidelity

🌱Yeni Üye🌱
hala lazım mı bilmiyorum ama..
https://www.urlyasak.com.tr
biz eşarp basıoruz asıl olarak.. tabi sadece bununla sınırlı değil.. sitede tlfon no. var dilersen arar görüşürsün..

Moderatör tarafında düzenlendi:

banu

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım bahsettiği şey emprime baskı oluyor,masada yada ahtopot makinada basılıyor,biz bu işi yapıyoruz,izmirdeysen sana bu konuda yardımcı olabilirim

zubeyr

🌱Yeni Üye🌱
baskı olayında hertürlü yardımcı olurum kendi resinizi bile kumaşa baskı olarak çizip CMYK olarak yapılabilir

EYEQ

🌱Yeni Üye🌱
freehand kullanıyorum.tramlı bir textil baskısını nasıl filme göndereceğim.tramlar geniş ve belirgin olmalı.halftone seçeneği ilemi yapmalıyım.yaptığım işi printte görebilirmiyim.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler

___Serhat___

🌱Yeni Üye🌱
Ada transfer emprime baskı yardımcı oluruz beylikdüzü/ist.

CEDDİNDEDEN

🌱Yeni Üye🌱
oncelıkle frehandda sadece blur elde edebilirsın tram atmak ıstersen baskı oncesı bunun ıcın photoshopta yapabılırsın burd ımage / mod/bitmap/halftn screen/ ondan sonra tram degerı gırıyoruz ustekı tam kalınlıgı altındakı tram aralıgı benım tram degerı genelde 45/45 dir
yardımcı oldumsa ne mutlubana 2 ncısı
emprıme baskı ısteyen arkdas sana musterı gelmıs sen den baskı ıstekde bulunmus ne tur baskı kumasıhangı ebatlarda ne tarz ıstedıgını ve bunun ıcın ıse profesyonel bıcımde yardım alman gerekıyo anladıgım kadarıyla yabancısın emprıme konularına onun ıcın profesyonel bıcım de yardıma ıhtıyacın var bu oel sagdan soldan desen bulmayla olcak ıs degıl

er75er

🌱Yeni Üye🌱
mrb arkdşm eğer istediğin kumaşın üzerine transfer baskı ıse ben yardımcı olabilirim

aliyılmaz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet baslışabilir arkadaşım uygun fiyata yapılır pm den temasa geç

öncelikle kolay gelsin arkadaşım
ben sizinle irtibata geçmek istiyorum ama pm nin ne oldugunu bilmiyorum o nedenle aradıgım kişilere sadece yazı yazbiliyorum sizinle nasıl irtibata gecebilirim acaba bu konu için teşekkür ediyorum kolay gelsin
acele cevap yazarsan sevinirim kolay gelsin

quisimodo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İzmirde kumaş baskı üzerine iletişime geçebileceğim bu konuda bilgi ve deneyimi olan bir firma veya kişi ile iletişime girmek istiyoruz. bu konuda bize ulaşabilirseniz sevinirim
Saygılarımla

sssbul

🌱Yeni Üye🌱
slm.bende kumaş üzerine direkt baskı yapabilen digital (160 lık)mutoh marka makinam var istersen yardımcı olabilirim

western44

🌱Yeni Üye🌱
eşarp basımı hakkında bilgi alabilir miyim...

Son düzenleme:

western44

🌱Yeni Üye🌱
hala lazım mı bilmiyorum ama..
https://www.urlyasak.com.tr
biz eşarp basıoruz asıl olarak.. tabi sadece bununla sınırlı değil.. sitede tlfon no. var dilersen arar görüşürsün..

merhaba ben foruma daha önce üye olmuştum ama ilk defa msj atıyorum.eşarp tasarlıyorum ama amatörce bu işte yeniyim.high_fidelity eşarp bastığınızı yazmışsınız bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz.baskısı hakkında hiçbir bilgim yok.1 adet numune basılabiliyor mu aslında çok sorum var pm den msj atmak istedim ancak bi türlü bulamadım.cvbınıız bekliyorum teşekkürler...

transferbaskı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Adete göre yardımcı olabilirim.

Beyteks tekstil a.ş.

western44

🌱Yeni Üye🌱
bu işte yeniyim şu anda adet olarak bişiy söyleyemem tivil ipek üzerine basım yaptırmak istiyorum ancak basım için nelere dikkat etmem lazım tramlı olursa nasıl olcak bunlar hakkında bilgi almak istiyorum tasarımlarımı ona göre geliştiricem.1 adet basılamıyor herhalde anladığım kadarıyla...

bayram_01

🌱Yeni Üye🌱
slm eyer daha yaptırmadisan ben baskıcıyım zaten ben yaparım yalnız yerim adanada isdediyin kadar yöklö olsun yaparın kardeş

özleyen

🌱Yeni Üye🌱
her türlü tekstil baskılarında yardımcı oluruz saygılarımla

sadomazo

🌱Yeni Üye🌱
sana bir site önere bilirim ben yaptırdım çok memnun

kaldım kumaşa yüksek çözünürlükte baskı yapabiliyorlar çok başarılılar

www.simgedigital.com