BurakAlmaci
🌱Yeni Üye🌱
Kurgu, montaj, animasyon ve altyapı müzik işleri arıyorum.
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: Adobe After Effects (Animasyon,Color Correction - İleri Seviye)
Adobe Premier Pro (Kurgu,Montaj,Ses - İleri Seviye)
Adobe Photoshop (Grafik Tasarım (Afiş,Broşür vs - İleri Seviye)
FL Stüdio Producer (Film,Oyun vs Soundtrack - Orta Seviye)
İş deneyimi ve içeriği: 2 Yıl gibi bir süreç reklam ajans'ında çalıştım genel olarak 2D grafik animasyon, kurgu, montaj, altyapı sesleri ile görevliydim.
Yüksek kaliteli markalara reklam film'i ve jingle çalışmalarım var.
Merak edenler için özelden yollayabilirim. Sonraki süreçde freelance olarak çalışmaya devam ettim.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
(Daymod) (Havan Giyim) | (Carpe-Diem Konutları)
İşle ilgili açıklama: Kurgu, montaj, 2D grafik animasyon, grafik tasarım, 3D animasyon (3D yazı, nesne model konusunda işlerimi görecek kadar bilgim vardır.) bölümlerde tam zamanlı veya freelance olarak çalışabilirim.Güçlü referanslarım ve çalışmalarım var.Merak edenlere özelden çalışmalarımı, iş yaptığım markaları gönderebilirim. İlgilen arkadaşlar e-mail veya telefon aracılığı ile bana ulaşabilirler söylediğim konularda kullanılan programlara ileri düzeyde hakimim. Şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım.
E-posta: burakalmaci@hotmail.com
Telefon: 0507 440 65 71
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: Adobe After Effects (Animasyon,Color Correction - İleri Seviye)
Adobe Premier Pro (Kurgu,Montaj,Ses - İleri Seviye)
Adobe Photoshop (Grafik Tasarım (Afiş,Broşür vs - İleri Seviye)
FL Stüdio Producer (Film,Oyun vs Soundtrack - Orta Seviye)
İş deneyimi ve içeriği: 2 Yıl gibi bir süreç reklam ajans'ında çalıştım genel olarak 2D grafik animasyon, kurgu, montaj, altyapı sesleri ile görevliydim.
Yüksek kaliteli markalara reklam film'i ve jingle çalışmalarım var.
Merak edenler için özelden yollayabilirim. Sonraki süreçde freelance olarak çalışmaya devam ettim.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
(Daymod) (Havan Giyim) | (Carpe-Diem Konutları)
İşle ilgili açıklama: Kurgu, montaj, 2D grafik animasyon, grafik tasarım, 3D animasyon (3D yazı, nesne model konusunda işlerimi görecek kadar bilgim vardır.) bölümlerde tam zamanlı veya freelance olarak çalışabilirim.Güçlü referanslarım ve çalışmalarım var.Merak edenlere özelden çalışmalarımı, iş yaptığım markaları gönderebilirim. İlgilen arkadaşlar e-mail veya telefon aracılığı ile bana ulaşabilirler söylediğim konularda kullanılan programlara ileri düzeyde hakimim. Şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım.
E-posta: burakalmaci@hotmail.com
Telefon: 0507 440 65 71
Moderatör tarafında düzenlendi: