Kurumsal bir firmada çalışacak Grafiker Aranıyor
Program/Seviye: Adobe ürünlerine hakim, iyi derecede Flash ve Photoshop bilgisi
iyi derecede as3 bilgisi
iyi derecede html, CSS bilgisi
yazılımcılar ile ortak .Net platformunda çalışabilmek
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Önemli Değil
Medeni Hali: Önemli Değil
İşle ilgili açıklama: -Günde 100.000'den fazla ziyaretçi alan bir web sitesi için grafik tasarımları yapabilecek, yazılımcılar ile eşgüdümlü çalışabilecek, genel dizayn oluşturabilecek,
-Kurum içindeki hizmetlerin grafik animasyonlar ile tanıtımlarını yapabilecek,
Çocuklar için eğitici animasyonlar hazırlayabilecek, verilen konuyu uygun bir şekilde çocukların hoşuna gidecek şekilde grafik animasyonlar ile anlatabilecek, bunu yaparken işini severek ve bilincine hakim bir şekilde yapabilecek,
-Yaptım oldu mantığından ziyede, sabırlı bir şekilde istenilenlerin gerçekleştirilmesi için çaba harcıyacak,
-Haftanın 5 günü çalışacak, mesai saatlerine uyacak, ayrıca kurum ciddiyetine yakışır şekilde giyim ve davranışlarına dikkat edecek, (Bu husus çok önemli- giyim tarzı kurum kuralları doğrultusunda olmak zorunda)
-Eldeki materyaller ile tanıtım kitapçıklarının tasarım ve kurgularını yapabilecek,
tasarım yeteneğine sahip eleman alınacaktır.
E-posta: batuhan.altun@gmail.com
Program/Seviye: Adobe ürünlerine hakim, iyi derecede Flash ve Photoshop bilgisi
iyi derecede as3 bilgisi
iyi derecede html, CSS bilgisi
yazılımcılar ile ortak .Net platformunda çalışabilmek
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Önemli Değil
Medeni Hali: Önemli Değil
İşle ilgili açıklama: -Günde 100.000'den fazla ziyaretçi alan bir web sitesi için grafik tasarımları yapabilecek, yazılımcılar ile eşgüdümlü çalışabilecek, genel dizayn oluşturabilecek,
-Kurum içindeki hizmetlerin grafik animasyonlar ile tanıtımlarını yapabilecek,
Çocuklar için eğitici animasyonlar hazırlayabilecek, verilen konuyu uygun bir şekilde çocukların hoşuna gidecek şekilde grafik animasyonlar ile anlatabilecek, bunu yaparken işini severek ve bilincine hakim bir şekilde yapabilecek,
-Yaptım oldu mantığından ziyede, sabırlı bir şekilde istenilenlerin gerçekleştirilmesi için çaba harcıyacak,
-Haftanın 5 günü çalışacak, mesai saatlerine uyacak, ayrıca kurum ciddiyetine yakışır şekilde giyim ve davranışlarına dikkat edecek, (Bu husus çok önemli- giyim tarzı kurum kuralları doğrultusunda olmak zorunda)
-Eldeki materyaller ile tanıtım kitapçıklarının tasarım ve kurgularını yapabilecek,
tasarım yeteneğine sahip eleman alınacaktır.
E-posta: batuhan.altun@gmail.com