Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kurumsal çalışma 3

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
firatrender2vd1.jpg

logo tasarımı bana ayit değil. sadece kurumsal çalışma bana ayit.

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
yani diyecek kelime bulamıyorum sen bu işi buluyosun ellerin dert görmesin çalışmalarınla tekrardan gözümüz gönlümüz açıldı emeğine sağlık

escape_lea

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eline sağlık güzel çalışma olmuş.

SuC

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zirveturk.org
Kurumsal Çalışma demek biraz abes değilmi bunlar için tasarımın ana kaynagı logodur kurumsal çalışma matba işleri ile oluyorsa 150 sayfalık kanun kitabı yok :) hadi bu görsel kurumsal çalışma hani bunun çikolata kutusu ?:)

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Kurumsal Çalışma demek biraz abes değilmi bunlar için tasarımın ana kaynagı logodur kurumsal çalışma matba işleri ile oluyorsa 150 sayfalık kanun kitabı yok :) hadi bu görsel kurumsal çalışma hani bunun çikolata kutusu ?:)

bunların hepsi kurumsal çalışmaya girer yani bunlar kurumsallaşmanın tamammı değil ama onun içinde yer alır. sen bu işleri tanımlarken kurumsal çalışmanın basılı görselleri diyemi tanımlıyorsun. sen hala ders kitaplarındasın ben piyasadayım ve piyasada bunlar böyle tanınır. kimse benim okuduğum yada senin okuduğun kitaptaki terimleri bilmez. ok

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️

çok doğru bi konuya değinmişiniz, hakkatende öle
ama ellerine sağlık ii çalışmaların ;)

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
arkadaşlar ben kurumsalın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum merak etmeyin. 4 yıllık iletişim mezunuyum marka yönetimi dersi aldım. 4 yılım kurumsallıkla geçti ama piyasada bunlar böyle biliniyor onun için bende böyle söylüyorum. yoksa doğrusunu bizde biliyoruz. bir ikincisi suc arkadaşın dediğine göre4 bu görseller matbaa işi. bence sen bizim işimizi aşağılıyorsun. matbaanın işi tasarım değildir baskı yapmaktır. biz çevremizdeki kurumla alakası bile olmayan kurumsal materyal tasarımlarını sıkça görüyoruz bunlarda genelde matbaanın sıtandart kalıplarından çıkmış işler olur. her materyal kurumu yansıtmalıdır kuruma özgü olmalıdır kurumun rengini ve çizgisini taşımalıdır. onun için bu tip çalışmalar ciddi iştir. çünkü hedef kitleye giden materyaller kurumu hedef kitleye yansıtır. bu işin pazarlama iletişimi ayrı bir mevzu tabi ona hiç girmeyeyim zati bilirsiniz

KifayetsiZ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kurumsal çalışmaysa kartvizit, antetli kağıdı vs. üzerindeki görseller aynı, fakat dosya neden farklı onu anlayamadım ben, kolay gelsin. Hoş olmuş.

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Kurumsal çalışmaysa kartvizit, antetli kağıdı vs. üzerindeki görseller aynı, fakat dosya neden farklı onu anlayamadım ben, kolay gelsin. Hoş olmuş.

bence sen olaya sınırlı bakıyorsun. çünkü hepsi aynı çizgiyi taşıyor. logo rengini kastediyorsan eğer. bir logo tasarlanırken renkli negatif ve pozitif olarak tasarlanır. logoda bir bozulma yok orda sadece negatif olarak kullanıldı

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk bakışta iyi duruyor ama biraz incelendiğinde söylenecek bir kaç şey bulunabiliyor.

benim ilk gözüme çarpan dosyadaki logoyu 180 derece çevirip sol alt köşeye koymalısın bence "logolar genelde dikey kullanımlarında aşağıdan yukarıya doğru olur"
birde kartvizit çok karmaşık gibi duruyor...

kolay gelsin

iyi çalışmalar....

KifayetsiZ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence sen olaya sınırlı bakıyorsun. çünkü hepsi aynı çizgiyi taşıyor. logo rengini kastediyorsan eğer. bir logo tasarlanırken renkli negatif ve pozitif olarak tasarlanır. logoda bir bozulma yok orda sadece negatif olarak kullanıldı

Bende anlamadığım için sordum işte :) teşekkür ederiz öğrendik.

HASHUS11

🌱Yeni Üye🌱
Gercekten Ii Olmus Ama Sunmak Yerine Biraz Daha Yakinlastirilmis Bi Sekilde Gorsele Donusturursen Yorum Hakki Olur;)