Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kurumsal Çalışma demek biraz abes değilmi bunlar için tasarımın ana kaynagı logodur kurumsal çalışma matba işleri ile oluyorsa 150 sayfalık kanun kitabı yok hadi bu görsel kurumsal çalışma hani bunun çikolata kutusu ?
Kurumsal Çalışma demek biraz abes değilmi bunlar için tasarımın ana kaynagı logodur kurumsal çalışma matba işleri ile oluyorsa 150 sayfalık kanun kitabı yok hadi bu görsel kurumsal çalışma hani bunun çikolata kutusu ?
bunların hepsi kurumsal çalışmaya girer yani bunlar kurumsallaşmanın tamammı değil ama onun içinde yer alır. sen bu işleri tanımlarken kurumsal çalışmanın basılı görselleri diyemi tanımlıyorsun. sen hala ders kitaplarındasın ben piyasadayım ve piyasada bunlar böyle tanınır. kimse benim okuduğum yada senin okuduğun kitaptaki terimleri bilmez. ok
arkadaşlar ben kurumsalın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum merak etmeyin. 4 yıllık iletişim mezunuyum marka yönetimi dersi aldım. 4 yılım kurumsallıkla geçti ama piyasada bunlar böyle biliniyor onun için bende böyle söylüyorum. yoksa doğrusunu bizde biliyoruz. bir ikincisi suc arkadaşın dediğine göre4 bu görseller matbaa işi. bence sen bizim işimizi aşağılıyorsun. matbaanın işi tasarım değildir baskı yapmaktır. biz çevremizdeki kurumla alakası bile olmayan kurumsal materyal tasarımlarını sıkça görüyoruz bunlarda genelde matbaanın sıtandart kalıplarından çıkmış işler olur. her materyal kurumu yansıtmalıdır kuruma özgü olmalıdır kurumun rengini ve çizgisini taşımalıdır. onun için bu tip çalışmalar ciddi iştir. çünkü hedef kitleye giden materyaller kurumu hedef kitleye yansıtır. bu işin pazarlama iletişimi ayrı bir mevzu tabi ona hiç girmeyeyim zati bilirsiniz
bence sen olaya sınırlı bakıyorsun. çünkü hepsi aynı çizgiyi taşıyor. logo rengini kastediyorsan eğer. bir logo tasarlanırken renkli negatif ve pozitif olarak tasarlanır. logoda bir bozulma yok orda sadece negatif olarak kullanıldı
ilk bakışta iyi duruyor ama biraz incelendiğinde söylenecek bir kaç şey bulunabiliyor.
benim ilk gözüme çarpan dosyadaki logoyu 180 derece çevirip sol alt köşeye koymalısın bence "logolar genelde dikey kullanımlarında aşağıdan yukarıya doğru olur" birde kartvizit çok karmaşık gibi duruyor...
bence sen olaya sınırlı bakıyorsun. çünkü hepsi aynı çizgiyi taşıyor. logo rengini kastediyorsan eğer. bir logo tasarlanırken renkli negatif ve pozitif olarak tasarlanır. logoda bir bozulma yok orda sadece negatif olarak kullanıldı