Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kurumsal değişim logosu Onkel Tonton

maxonesis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Mrb arkadaşalar aşağıdaki logolar Bir alman (şekerleme, bob bon vb. ürünler üretiyor) şirketinin kurumsal kimlik değişim logosu ama bunlar taslak renklere veya ölçülere takılmayın zaten onları sizlere danışmak istedim yorumlarınızı bekliyorum.Onkel tonton (ton ton amca) demek.:)

onkeltontonhr6.jpg

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
2 yada 4 çalışmalar olabilir onkel yazısında (l) harfinin altına gelen deynegi düzeltirsen daha iyi olur
ton ton amcada gercekten çok tatlı olmuş emegine saglık kolay gelsin

MSLNA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
4. olabilir ama bonbon şekerleme gibi ürünlerse daha canlı cıvıl cıvıl renklermi olsaydı yada sihirli deynekten bonibonlarmı dökünseydi bilmiyorum ama bence daha canlı renklerlede denemelisin
birde eski logolarını merak ettim :smile:

maxonesis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
4. olabilir ama bonbon şekerleme gibi ürünlerse daha canlı cıvıl cıvıl renklermi olsaydı yada sihirli deynekten bonibonlarmı dökünseydi bilmiyorum ama bence daha canlı renklerlede denemelisin
birde eski logolarını merak ettim :smile:

Kurallar gereği onu yayınlayamam(Eski logoyu) renkler nasıl olmalı??

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
4 numara üzerinde biraz daha çalışırsan güzel bişey çıkar ortaya
emeğine sağlık

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Bencede 4.logo üzerinde çalışmaya devam et değneğin ucundan yıldız değil şeker dökülmeli.

MSLNA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
anladım.
renklerde bonibonlarda her renk var sarı pembe yeşil mavi olabilrmi bilmiyorum sadece fikir.iyi çalışmalar

maxonesis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bencede 4.logo üzerinde çalışmaya devam et değneğin ucundan yıldız değil şeker dökülmeli.

ilk başta bende öyle bir fikir sundum ama müşterinin şekerlemelere ek ne bilim turta, kek, pie, çekirdek gibi ürünleride var logoyu tamamen ona bağlamak istemiyorlar bende ondan yıldız kullandım. Onda sonrada böyle iki arada bir derede kaldım. :(

MSLNA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet bende aynı şeyi düşünmüştüm ama madem sadece şeker deyil kek turta filan var olmaz haklılar

mr.circassian

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
4 gayet iyide hocam acaba üç boyutluluk katsan mı logoya belki ışık be gölge devreye girerse canlılığı ve ciciliği daha da öne çıkar klay gelsin eline sağlık

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Tonton amcayı beyaz sakallı çalırşırsanız daha tonton olacağını sanıyorum.
Ellerinize sağlık.