Yine ben
Eline sağlık ama bazı rötüşlerin şart olduğunu düşünüyorum. Belki kızacaksın ama gözüme gözüme vuruyor
ANTETLİ İÇİN
- Fergana Group logosu benim için fazla büyük, biraz küçülebilir. Üstündeki logoları da alttaki bantın sol oyuğuna taşıyabilirsin
- alt bantın yüksekliği biraz azaltılabilir. Soldaki oyuk da azıcık genişlerse 3 logo daha ferah görünebilir. Bu tip dalgalarda adres bölüm hep risk. Tavsiyem: Font büyüklüğünü 9-10 puntodan büyük tutmaman, çünkü şu anda herhalde 16-17 punto gibi; adresi üstte logonun altında bloklu kullanabilirsin. Ya da mesela Fergana sağda olur da, adres solda olabilir, alt oyuktaki logolarla soldan blok olur vb.
ZARF İÇİN
- 3 logo yine alt bantın oyuğunua gelebilir (kurumsal bütünlük ise zarfta da olmalılar), adres 2 satır gibi Fergana'nın hemen sağında yer alabilir.
KARTLAR İÇİN
ön yüzdeki bantın alt bombesi biraz hafifletilebilir. Adres yazısı az sola kayabilir ki ekranda kenara fazla yaklaşmış görünüyor, biliyorsun giyotinde risk demek.
- ön yüzde bombeli dalga varken arkada düz kullanmazdım. Bir de logoların okunurluğu risk altında. Baskısı çok hassas yapılmalı. Hatta bantlar kalkabilir ve logoların genişliği arttırılabilir. Zemin siyah olduğu için logoları tek tip renge de çevirebilirsin. Bantın altın geçişi gibi mesela.
CEPLİ DOSYA İÇİN
- logo nasıl büyük öyle
Bence yarısına kadar küçülebilir. 7-8 cm genişliği geçmese ideal gibi sanki.
- Alt bombenin yüksekliği kısalabilir ve zarftaki gibi daha tatlı geçisi olabilir.
- arkadaki 3 logo yine alttaki bantın sol oyuğuna alınabilir. (tabi bant düzenlendikten sonra)
- bantın yüksekliği azalınca pusula aşağı kayabilir.
- adres sarı renkte (ve bence yine 10 puntoyu geçmeden) Batı ucunun hizasında, uca ortalı görünecek şekilde yazılabilir.
Sevgiler...