Hakkaten ben de merak etmedim değil. Zarfın alt kısmında (adresin altında) ya da sağ veya sol kenarlarda 1,5 cm kadar boşluk bırakmanız gerek eğer hazır zarf kullanacaksanız. Logo fazla kenarda.
Antetli kağıdın zeminindeki dalgalı yeşil şeritler çok canlı, iletişim bilgilerinin okunurluğunu kaybetmiş. Üzerine birşey yazdığınızda da aynı sorun olacaktır. %12'den fazla renk sakıncalı bence. Logo çok fazla kenarda, antetli kağıtta büyük bir sorun değil bu, çünkü A4'e basılacağı için traş derdi yok ama kurumsal çalışma olduğu için bütün işlerde o kadar kenarda olması gerekecek ve traşlanacak işlerde bu sorun olabilir(biliri fazla sorun olur).
Kartvizitteki iletişim bilgileri ve isim biraz büyük göründü gözüme, bence iletişim bilgileri için 6 punto, isim için 9-10 punto yeterli olacaktır, hem daha zarif görünür hem fazla doldurmaz kartviziti. Ayrıca nedendir bilmiyorum ama Mahallesi yerine Mah. Sokak yerine Sk. yazılması bana soğuk geliyor. Logo çok büyük. Kenarlardan 5'er mm boşluk bırakmanız yine traşta oluşabilecek sorunları ortadan kaldırmada yardımcı olacaktır.
Son olarak, bir matbaanın kurumsal çalışmasının 2 renk olması beni biraz düşündürdü. Bu matbaa kalıp maliyetinden mi yoksa kendi işine gösterdiği özen yüzünden mi sadece 2 renk seçti? Ben iş yaptıracağım işletmenin önce kendi için yaptığı işlere bakarım.
Bu sebeplerden dolayı BENCE olmamış. Ellerinize sağlık, kolay gelsin...