yorumlarınızı bekliyorum... şimdiden teşekkürler...
gece_ay_isigi_ 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 28 May 2008 Mesajlar 449 Tepkime puanı 2 9 Haz 2009 #1 yorumlarınızı bekliyorum... şimdiden teşekkürler...
C creative.tr 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 4 Kas 2008 Mesajlar 84 Tepkime puanı 2 9 Haz 2009 #2 çalışmalar şık ve hoş fakat benim kanaatimce inşaat firmasına siyah gitmiyor...sırf eleştiri olsun diye değil gercekten kanaatim bu...
çalışmalar şık ve hoş fakat benim kanaatimce inşaat firmasına siyah gitmiyor...sırf eleştiri olsun diye değil gercekten kanaatim bu...
gece_ay_isigi_ 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 28 May 2008 Mesajlar 449 Tepkime puanı 2 9 Haz 2009 #3 creative.tr' Alıntı: çalışmalar şık ve hoş fakat benim kanaatimce inşaat firmasına siyah gitmiyor...sırf eleştiri olsun diye değil gercekten kanaatim bu... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hemen değiş renkler deniyorum
creative.tr' Alıntı: çalışmalar şık ve hoş fakat benim kanaatimce inşaat firmasına siyah gitmiyor...sırf eleştiri olsun diye değil gercekten kanaatim bu... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hemen değiş renkler deniyorum
young_designer ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 24 May 2008 Mesajlar 123 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.arentanıtım.com.tr 9 Haz 2009 #4 bence bir inşaat firmasına yakışan gri tonlardır.. çalışmalarında çok şık olmuş siyah renkte güzel ama o turkuazla pek yakışmamış sanki...
bence bir inşaat firmasına yakışan gri tonlardır.. çalışmalarında çok şık olmuş siyah renkte güzel ama o turkuazla pek yakışmamış sanki...
gece_ay_isigi_ 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 28 May 2008 Mesajlar 449 Tepkime puanı 2 9 Haz 2009 #5 young_designer' Alıntı: bence bir inşaat firmasına yakışan gri tonlardır.. çalışmalarında çok şık olmuş siyah renkte güzel ama o turkuazla pek yakışmamış sanki... Genişletmek için tıkla ... turkuazı sevdiğimden değiştirmeyi düşünmedim olsa gerek
young_designer' Alıntı: bence bir inşaat firmasına yakışan gri tonlardır.. çalışmalarında çok şık olmuş siyah renkte güzel ama o turkuazla pek yakışmamış sanki... Genişletmek için tıkla ... turkuazı sevdiğimden değiştirmeyi düşünmedim olsa gerek
SERAP BİRCAN 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 17 Tem 2008 Mesajlar 421 Tepkime puanı 13 9 Haz 2009 #6 şık ve asil bi çalışma olmuş başarılar
gece_ay_isigi_ 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 28 May 2008 Mesajlar 449 Tepkime puanı 2 9 Haz 2009 #7 SERAP BİRCAN' Alıntı: şık ve asil bi çalışma olmuş başarılar Genişletmek için tıkla ... teşekkürler...
SERAP BİRCAN' Alıntı: şık ve asil bi çalışma olmuş başarılar Genişletmek için tıkla ... teşekkürler...
organic.candy 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 15 Mar 2008 Mesajlar 781 Tepkime puanı 22 Yaş 33 9 Haz 2009 #8 çok hoş bir çalışma olmuş ellerinize sağlık...
gece_ay_isigi_ 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 28 May 2008 Mesajlar 449 Tepkime puanı 2 9 Haz 2009 #9 organic.candy' Alıntı: çok hoş bir çalışma olmuş ellerinize sağlık... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim...
organic.candy' Alıntı: çok hoş bir çalışma olmuş ellerinize sağlık... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim...