Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kurumsal tasarım calısmalarım

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar yeni calıstıgım kurumsal bir firmaya yaptıgım calısmalar fikirlerinizi bekliyorum...
ortadeirmencilikuz8.jpg

Not: İmajlarınızı imageshack gibi serverlara yükleyiniz. Rgb modunda olmasına özen gösterin. Forum içinde resim ekleme konusunu inceleyiniz. İyi çalışmalar.
Hakan KALMIŞ

Moderatör tarafında düzenlendi:

sedat695

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
adres ve isim telefonların yazı karekterleri logolarla uyum sağlamamış
logolar güzel

grafitunç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
or_taş mıllıng yazı karekteri ii olmamış daha güzel olabilirdi.arka plan resgiyle uyum sağlamamış.adres ve telefon alanları çok karışık sayfada bütünlüğü sağlayamamışsın. eline sağlık emek harcamışsın.

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel olmuş eline sağlık

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hayır bu olmamış arkadaşım, güzel olmuş dersek bu şekilde biryere varamazsın...

1) Adres ve telefonların puntoları ve yazı karakterleri aynı olmalı
2) Title isimden küçük kullanılmalı
3) Adres ve telefonlar ya sağa ya sola (ama hepsi aynı tarafa) bloklanmalı..
4) Adres kısmı kesimden 6 mm kadar yukarıda olmalı en fazla...
5) Sağdaki logolar küçülüp uygun biryere konulmalı
6) İsim ve adres arasındaki punto farkı en az 2 punto olmalı (isim daha büyük)

Kolay gelsin arkadaşım...

uguruzuncelebi

🏅Acemi Tasarımcı🏅

bana kalırsa da aynen böyle olmalı.

salih_kent

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bana kalırsa da aynen böyle olmalı.

evet bana kalırsa da...

bir şey daha ekleyeyim;

sağdaki logolarda bir dengesizlik var bu da rahatsız ediyor.... hem oran, hem mesafe sorunu...

yanlış anlama lütfen ama söylemeden geçemeyeceğim, "kurumsal tasarım" kartvizit tasarlamak değildir...

iyi çalışmalar....

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
adreslerbüyük logolar küçük yanlış ve simetri problemi var

sebograph

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esyazilimbilisim.net
arkadaşım herşeyden önce turkey yerine turkiye demelisin çünkü türkiye bir özel isim dir ve bir dilde latin alfabesi kullanılıyorsa aynen türkçede nasıl okunuyorsa öyle yazılmalıdır saygılar buna herkes dikkat etsin lütfen

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşım herşeyden önce turkey yerine turkiye demelisin çünkü türkiye bir özel isim dir ve bir dilde latin alfabesi kullanılıyorsa aynen türkçede nasıl okunuyorsa öyle yazılmalıdır saygılar buna herkes dikkat etsin lütfen

kart ya revoltalıysa :D:D:D ama ozamanda genel müdür yazısı ingilizce olmalı orda :D

sebograph

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esyazilimbilisim.net
benim anlatmak istediğim genel müdürle alakalı değil grafxx :D türkiye yazısı ülkemizin ismi özeldir ve ingilizce karşılığı yada okunuşu turkey değildir ne olursa olsun dünyada dil kurallarına göre orda türkiye yazması gerekiyor ne hikmetse dünyada sadece bizim ülkenin ismi ingilizcede böle yazılıyo bu konuyu biraz incelemeni tavsiye ederim o zaman bana hak verirsin :D

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
onu benim değil kültür ve turizm bakanlığının incelemesi gerekiyo bence onlar öyle yazmışlar :D sonuçta devletin kendisi belirlemiş nasıl yazılacağını :D:D:D bize sormamışlar yani :D

Ressam Halil ŞİKAR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Duyarlılığınızı kutlarım

benim anlatmak istediğim genel müdürle alakalı değil grafxx :D türkiye yazısı ülkemizin ismi özeldir ve ingilizce karşılığı yada okunuşu turkey değildir ne olursa olsun dünyada dil kurallarına göre orda türkiye yazması gerekiyor ne hikmetse dünyada sadece bizim ülkenin ismi ingilizcede böle yazılıyo bu konuyu biraz incelemeni tavsiye ederim o zaman bana hak verirsin :D
:alkis:
Duyarlılığınızı kutlarım.

Size sonuna kadar katılıyorum . Bu Türk dilini yok saymaktan başka bir tavır değil. Dünyanın pek çok ülkesi kendi dilinde yazılmadığı takdirde BM de kendine ayrılan masaya bile oturmuyor. Tayvan hindistan bile. daha pek çok ülke var aklıma gelmiyor şimdi. Bu konuya en duyarlı olması kesim ne tesadüfki kurumların tanıtımını ,dolayısıyla ülkemizinde tanıtımını yapan Grafikerlere düşer. Kültürden bi haber kültür bakanları kendilerindende bi haber.

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
:alkis:
Duyarlılığınızı kutlarım.

Size sonuna kadar katılıyorum . Bu Türk dilini yok saymaktan başka bir tavır değil. Dünyanın pek çok ülkesi kendi dilinde yazılmadığı takdirde BM de kendine ayrılan masaya bile oturmuyor. Tayvan hindistan bile. daha pek çok ülke var aklıma gelmiyor şimdi. Bu konuya en duyarlı olması kesim ne tesadüfki kurumların tanıtımını ,dolayısıyla ülkemizinde tanıtımını yapan Grafikerlere düşer. Kültürden bi haber kültür bakanları kendilerindende bi haber.

ozaman varmısınız bir anket veya protesto yapıp bu konu hakkında kültür bakanlığına dilekçe vermeye ama ciddi boyutlarda üzerinde çalışılacak birşey olucak hiç değilse bi ön ayak oluruz caanım türkçemizi katlettirmeyelim daha fazla ?

MELONKO

🌱Yeni Üye🌱
protesto fikrine katılıyorum. Hangi ülke hatırlamıyorum fakat ülkelerinin isminin kendi dillerinde yazılmadığı mektupları kabul etmiyor diye duymuştum. Bizde mesela TÜRKİYE yazılmayanları kabul etmemeliyiz. Turkey ya da turkei yabancıların işi. Bence kültür bakanlığının yanısıra dış işleri bakanlığına mai atmalıyız diye düşünüyorum.

sebograph

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esyazilimbilisim.net
protesto fikrine katılıyorum. Hangi ülke hatırlamıyorum fakat ülkelerinin isminin kendi dillerinde yazılmadığı mektupları kabul etmiyor diye duymuştum.

o dediğiniz ülke etiyopya dır eski adıyla habeşistan

aslında bu konuda daha önce net üzerinden bir protesto denememiz olmuştu bir slayt hazırlayıp maille insanlara yollamıştık ama o yoldan bi sonuca ulaşamadık eğer başka bi fikri olan arkadaşım varsa elimden geldiği kadar desteklerim

Ressam Halil ŞİKAR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hürrem sultan Bu konuda çok duyarlı, bir tek TURKEY konusu değil Türkçeyi elden geldiğince en güzel şekilde kullanmaya özen göstermeliyiz.Malesef önce özel radyolardaki zevzek DJ ler arkasından MSN illetilerinde ve forumlarda Türkçe katledilmeye başlandı.Halada devam eden bir kuşak bu bozuk Türkçe ile bir statü kazandığını ,dikkat edilir olduğunu zannediyor.Her fırsatta dilimize sahip çıkmak geçmişimize ve özümüze saygının gereğidir.
İngiltere dışında başka ülkelerde ingilizce biliyorum dediğinizde küçümseyerek bakıyorlar. bir fransız bir alman su gibi ingilizce bilmesine rağmen dışarda ulusal bir platformda konuşurken kesinlikle kendi dilinde konuşuyor.
Bu konuya ilgi duyan herkes en az bir kere Profesör Oktay SİNANOĞLU nun kim olduğunu ne dediğini bilmesi lazım.
Bir ülkeyi bitirmek istiyorsan önce dilini dejenere edeceksin! Emperyalizmin yegane doktirini budur.Yabancı dilden dilimize sokuşturulan ve bir takım gerekçelerle sevimli gösterilmeye çalışılan kelime cümle ve dili inadına kullanmamalıyız. ister ingilizce ister arapça ,farsça veya acemce olsun.

suyunsesi

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Tamamına katılıyorum. Kısaca gözlerimi rahatsız eden bir bütünlük ve orantı sorunu var. Sanki diklemesine ortadan ikiye ayrılmış iki farklı dizilim var.

Artı Türkçemiz içinde ne yapılması gerekiyorsa hemen yapalım hemen başlayalım. MSN nin okunuşuna bile tahammul edemiyorum ve ben Me Se Ne olarak söylüyorum. Em Es En değil.

Moderatör tarafında düzenlendi: