Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dergi, gazete, kitap, vs. için kullanılan kurumsal helvetica, impact vs. tarzı türkçe yazı fontu arşivi olan arkadaşlar paylaşım yapabilirlermi? şimdiden bu yardımsever arkadaşlara teşekür ederim
creedwar yardımcı olmaya çalıştığın için teşekür ederim ama benim aradığım tam olarak türkçe yazı karakterini destekleyen ve benim bilmediğim ama genelde kurumsal işlerde kullanılan yazı fontları varsa arkadaşların paylaşması yoksa ben bakmıştım sitedeki fontlara yinede sağol
tabiki yardımcı olmaya çalıştım yoksa bir hobim yok oraya buraya font diye başlık açayım Eklediğim linkte 7.000 küsur konu vardı. Bakıpta bulamadığın nedir onnu merak ettim
Belki hazıra konmak istediğimdendir kurumsal yazı fontları hazır paket halinde istiyorum diyorum neden anlamak istemiyorsunuz bendede var bi 20.000 den daha fazla font arşivi şimdi hepsini deneyerek türkçemi destekliyo desteklemiyomu acaba verdana acaba kullanılıyomu kurumsal işlerde kullanılmazmı diye deneye deneye bulmak istemediğimdendir belkide
Ya derdimi anlatamıyorum çok sağol arkadaşım lakin ışınlama mevzusu değil olay ya açıkcası dergide, kitapta kullandığım yazı karakterleri var helvetica neu vs. gibi düz fontlar yani genelde kitap, dergi vs. işlerinde kullanılan fontlar varya dergi tasarımı yapan arkadaşlar iyi bilir o tarzda düz okunaklı türkçe desteği olan pc için font arşivi istiyorum.
Bak şimdi diyeceksin ki peteğe çomak sokma. Bu istediğin fontlar varya işte bunlar lisanslı fontlar. Lisanslı font paylaşımı aslında yasal değil. Ama forumda paylaşımı yapılıyor daha doğrusu nette. Dergi ve kitap tasarlıyorsanız karşılığını da alıyorsunuzdur. Herkes ürettiğinin karşılığını almakta haklıdır ve hakkıdır. Madem emek harcamam zaman geçirmem diyorsanız, ayıklayamam diyorsanız asıl olan yol budur. Saygılar...
...bendede var bi 20.000 den daha fazla font arşivi şimdi hepsini deneyerek türkçemi destekliyo desteklemiyomu acaba verdana acaba kullanılıyomu kurumsal işlerde kullanılmazmı diye deneye deneye bulmak istemediğimdendir belkide
şimdi sorsamki siz lisanslı font mu kullanıyorsunuz hayır diyeceğinizide biliyorum günümüz türkiyesindede görsellerde bir emek harcanarak oluşuyor bunlar normalde ücretli satılıyor ama nedense kimse ücret veripte bir foto kullanmıyor heleki şu hergün yüzlerce paylaşılan vektörler bunlarda emek harcanıp çiziliyor ve ücretli sitelerde satılıyor ama çoğunlukla herkezin yaptığı işlerde normalde ücretli satılan vektörler kullanılıyor kimse para vermiyor ki şimdi ben font isteyincemi emek sarfedilip yapılıyor vede ücretli olup olmadığını bana söylüyorsunuz sadece istediğim kurumsal yazı fontu arkadaşlar konuyu fazla uzatmayalım sevgilerle
fontlarla herkes herzaman sorun yaşar font navigatörden daha pratiği yok diye biliyorum çünkü ben bu bilgisayar olduğundan beri başka proğramlarda denedim ama sadece şeklini gösteriyor en iyisi navigatör
Her taraftan font fışkırıyor, kullanacağınız en fazla 5-10 tane fonttur, istenilen karşılanmıyorsa aramaya ve araştırmaya devam edeceğiz, yorum-sitem hakkımızın olduğunu sanmıyorum.