Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kurumsal

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
graphic1yk5.jpg

Son düzenleme:

bygrafiker

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hoş görünüze sığınırak birşeyler söylemek istiyorum.
logoyu siz mi yaptınız yoksa var olan logo üzerinden mi kurumsal kimlik çalışması yaptınız. Logo için siyah beyazında Konsep Yazısının altında ki yansıma daha koyu duruyor yansıma rengi biraz daha açık renk olması gerekmez mi? renklide de yansıma siyah renkli olmuş onunda aynı rengin tramları olması gerekmez mi ? saygılar

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
şu konuya açıklık getirelim çalışma tümüyle bana ait logosuyla ve herşeyiyle çalışntı değil çalıntı olmuş olsa ben onu tutupda kendi çalışmam diye buraya koymam firma tamamiyle hayal ürünüm evet haklısınız yansımalar konusunda acele ettim gene herelde hemen düzelticem çok teşekkürler

bygrafiker

🌟Usta Tasarımcı🌟
yanlış anlaşıldım galiba bazen oluyor müşterilerim daha önceden yaptıkları logo için kurum kimliği çalışmaları isitoyorlar hani size de öyle birşey mi oldu diye sordum yoksa kesinlikle çalıntı imajı vermeye çalışmadım Emeğe Saygısızlık olur.

by_macintosh

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logo yaparken dikkat edilmesi gereken önemli bir konu var o da şu degradeli logo amblemler baskı sonrasında ciddi sorunlar yaşatabilir. sevgiler...

N/A

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gördüğüm kadarıyla 1 takım çalışması yapmışsınız bu işlere yeni başlayan birisi olarak hiçde fena deil. kalite bir yeteneginiz var bu çalışmalarınızdan belli. yalnız zamanla kendinizi cok daha iyi yerlere getireceginizden benim hiç kuşkum yok. tasarımlarınızda bunu hissediyorum. ve çalışmalarınız piyasada ben grafikerim diye geçinen ve çalışan bir çok grafikerden iyi. azminize hayran kaldım dünden beri bu kaçıncı işiniz tebrikler.. dogru yoldasınız..

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
logo dışında kurumsal gayet güzel ama logo üzerinde çookk çalışılması gerek şatafata özenme derim logo dediğin şey ilk bakışta okunabilir ve anlaşılabilir olmalı 2 renk logoları her zaman sevmişimdir ben zaten kırmızı füme çalışmışsın ya direk kırmızı yapma kır biraz bordoya kaçsın hafiften bordo füme çalış şıklığını göreceksin ve logolarında hiç bi zaman gölge yada transparan efekti yada resim kullanmanı tavsite etmem kurumsalı kurumsal olmaktan çıkartır ve baskı sorunları yaşabilirsin film sorunları yaşabilirsin hade bakalım kolay gelsin :D pek kafiyeli oldu sonu :D:D

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
yanlış anlaşıldım galiba bazen oluyor müşterilerim daha önceden yaptıkları logo için kurum kimliği çalışmaları isitoyorlar hani size de öyle birşey mi oldu diye sordum yoksa kesinlikle çalıntı imajı vermeye çalışmadım Emeğe Saygısızlık olur.
yok ne demek istedinizi anladım ben sadece çalıntı olmadını söyledim zaten çalıntı bi logoyu buraya benim işim diye koymak çok gurur kırıcı bişiy olur yapanlar için diyorum ben burda benim işlerim için yapılan yorumlardan iyi yada kötü ama memnunum çünkü hırslanıyorum daha iyilerini yapmak için ki şuan çalışmaktayım iş arasında ki boş zamanlarda bu çalışmaları çıkartıyorum herkese teşekkürler yorumlar için sakın yorumlarınızı eksik etmeyin:)

inşallah ilerde iyi bir grafiker olcam ama çok yolum var daha 20 yaşındayım 28 de falan anca herelde yaşlanıcam iyi bir grafiker olana kadar :)

bygrafiker

🌟Usta Tasarımcı🌟
eleştirilmek inanın çok güzel bir şeydir. beni kız arkadaşım (grafikten anlamamasına rağmen) özellikle renk uyumu konusunda eleştire eleştire bu yerlere getirdi sayılır daha da eleştirilmem gerektiğini düşünüyorum :)

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet aynı hatayı yapmamak için eleştiri gerekiyor

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
inşallah ilerde iyi bir grafiker olcam ama çok yolum var daha 20 yaşındayım 28 de falan anca herelde yaşlanıcam iyi bir grafiker olana kadar :)

28ine gelmeden ajansın birine ortak olursun yada ajans açarsın kendine benim param olsa çalıştığım ajansa ortak olasım varda :D nasip bakalım hayat nerelere sürükleyecek bizleri... ama sana şu kadarını söyleyim bu istikrarını elden bırakmazsan 2 yıl sonra profösyonellerle kapışmaya başlarsın ben bu sektördeki hikayemi bi annatsam var yaa tüm arkadaşlara ders olur....

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
inşallah tek isteğim iyi öğrenmek yoksa herkes tasarım yapar ama ben iyi olanı yapmak istiyorum bakalım kısmet yarına çıkacağımız belli değil :D

gülümser

🏆Pro Tasarımcı🏆
eğer gerçekten almasını bilirsen burası sana çok şeyler katacaktır. Çalışmaların güzel ellerine sağlık

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
adresin -tarihin etrafındaki kırmızı çizgiler hoşuma gitmedi onları sil bence,
logodaki gölgeyide kaldır daha güzel bir logo olacak yine bence:) tasarım güzel olmuş eline sağlık.