Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kütahya...(markakent)

elifix

🌱Yeni Üye🌱
markakent kütahya için yaptığım logo...
resim2a.png

bu sefer oldu ;)

DrN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Y harfının altındaki kırmızı balık degılmı ? Kutahya ilimizin çevresınde denız yok ama nasıl bır bağdaştırma yaptınız anlayamadım...Ve nedne Y harfı yesıl vurgulamak ıstedıgınız bır nokta mı var ? Yazı karakteri marka bir kenti yansıtmak için hareketli seçmiş olabılırsınız ama burada bana gore olmamış..Belki renklerinde değişikliğe gidilirse farklı sonuclar alınabılır...Iyı çalışmalar...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
"Lale, pek lale gibi durmamış" demek oluyor bir önceki yorum...Aslında gerçekten lale güzel fikir, hem Türkiye hem çini hem porselen şehri olarak düşününce isabetli... Ama demek ki çalışılmalı biraz daha, arada yanılsama olabilecek... Yazı karakteri Kütahya'ya veya bir şehre ne kadar uygun tartışılır. Ama neden yalan söyleyeyim sevdim ben. Acaba o güzelim tabaklarınızdaki desenler gibi biraz renklense, bir desen edası olur mu ki? Ellerinize sağlık.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
ilk çalışmalarda böyle şeyler çıkması normal tabiki :) Biraz daha dvam edilmeli bence... En azından elimizde güzel bir fikir var diyebiliyorum... Daha iyi lale vektörelleri araştırılmalı. K ve Ü yü sevmedim ....

Yeni çalışma ile karşılaşmak ümidi ile...

Başarılar... :)

azrailin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben pek beğenmedim meksika soslarının logosuna benzemiş :)
emeğine sağlık ama marka oluşturmak istiyorsan o ilin meşhur olan bir ürününü baz al derim sana örneğin çini desenlerinin içine Kütahya yazısını hat yazısı şeklinde giydiyebilirsin yada meşhur olan başka bi ürünü logoya ekleyebilirsn bide örnek sana bi çini deseni arapça yazı var üzerinde ama bi fikir verir belki sana kuğ yerine yine lale kullanabilirsin kolay gelsin
https://www.turkishtileart.com/resimler/urunler/turkuaz%20karolar/beyaz%20uzeri%20karo%206%20b.jpg

elifix

🌱Yeni Üye🌱
hepiniz yorumlarınız için teşekkür ederim...y'nin altındaki lale evet...y neden yeşil ise o da lalenin sapı olarak değerlendirdim bir bakıma...fikirlerinizi düşüneceğim teşekkürler tekrardan ;)

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
tasarım hoş ama bence bu bir mekanın kabartmalı tabelasına gider . kartvizitte veya afişte jayal edince biraz kalabalık duruyor . emeine sağlık