Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kybele logo deneme

gezergrafik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadaşlar yeni kurulacak maden doğalgaz arama firması
olacak logo deniyorum sizlerin yardımlarınıda isterim teşekkürler
graphic2qe5.jpg

Benzer konular

By Ömrüm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok yorucu bir logo , şahsen ne yazıor die çözmek için uğraşmam.

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Başlıkda yazmasaydı adını asla okuyamazdım logo anlaşılabilir olmalı

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
aslında şık duruyor fakat anlaşılması gerçekten zor, bir de siyah kırmızı siyah kırmızı gittiği için yoruculuğuda mevcut.. kolay gelsin.

blackpearl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.pdftasarim.com
Yapmış olduğunuz logo için yapılan yorumlara katılıyorum, kesinlikle ne yazdığı belli olmayan yorucu bir logo..Ayrıca kybele logosunu yapmanızdaki amaç neydi ? Berket tanrıçası ya da herhangi bir şirket,kurum vs gibi bir şey mi ? Bunları ifade eden herhangi bir karakteristik özelliğe rastlayamadım..Çalışmalarınıza devam etmenizi önerebilirm..Teşekkürler

G-ART

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Okunmuyor cidden naturel birşeyler dene.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
ellerinize sağlık... bereketli birşeyler lazım bu çalışmaya gerçekten:D zayıf kalmış çok; adına göre... aslında bu çalışma güzel okunması kolaylaşınca tabiii... ama bence gece kulüpleri var ya onlara gidebilecek cinsten. öyle bir yer için olsa değişmesine gerek bile yok. ancak firmana uymamış.

ertiryaki

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tekrenk yapıp, doğru yerlerden kesilmeli diye düşünüyorum...

nesslihann

🏅Acemi Tasarımcı🏅
okunmuyo gerçekten..biraz daha uğraşırsan olacak ama..görünüş fena diiil..eline sağlık..

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
2. ve 3. logo yu destekliyorum. gaz deyince... böyle hava akımı gibi belli etmiş kendini. hareket olmuş. hoş duruyor. fontlara diyeceğim bir şey; ama kararsız kalıyorum. acaba dümdüz bir karakter daha mı iyi olurdu? diye. ancak cidden karasızım. asıl endişem bu tipte logoların oluşu. çok benzeyenleri var... ama 2. yi sevdim ben! acaba siyah yerine hareketi veren şeklin daha koyusu nasıl olurdu? ya da zıt bir rengi diye de düşünmeden edemiyorum. ellerinize sağlık.

gezergrafik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2. ve 3. logo yu destekliyorum. gaz deyince... böyle hava akımı gibi belli etmiş kendini. hareket olmuş. hoş duruyor. fontlara diyeceğim bir şey; ama kararsız kalıyorum. acaba dümdüz bir karakter daha mı iyi olurdu? diye. ancak cidden karasızım. asıl endişem bu tipte logoların oluşu. çok benzeyenleri var... ama 2. yi sevdim ben! acaba siyah yerine hareketi veren şeklin daha koyusu nasıl olurdu? ya da zıt bir rengi diye de düşünmeden edemiyorum. ellerinize sağlık.

çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için yorumlarınızı dikkate alacağım
teşekkürler ben anladım aldım mesajı