Neler yeni

lapazz algı sorunu acilll

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
merhaba.delirmek üzereyim!!lapazz wp8060 kullanıyordum bugüne kadar bugün şöyle bir sorunum var işin içinden çıkamadım.kalemi tablete değdirmeden daha havadayken aktif hale geliyor.sürücüyü kaldırdım güncel sürücü kurdum başka bilgisayrlarda denedim hiçbirşey farketmedi.umarım bozulmadı ve çaresi vardır yardım ederseniz çok sevinirim

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
Tabletinizin kablosunun çok kıvrılıp kıvrılmadığından emin olun.
Birde tabletinizin etrafında manyetik alan oluşturabilecek telefon , hoparlör , CRT (tüplü) monitör varsa uzaklaştırabilirsiniz.

WP 8060'ın uzun zamandır yanında 2 kalem geliyor ekstra kaleminizle de deneyebilirsiniz.

Sorunun geçmesine sevindim.

Hayırlı günler.
UC Logic

wiksa

🌱Yeni Üye🌱
merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum ve düzeltemedim, yardım edermisiniz, nasıl düzelttiniz?

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
Merhaba ,

UC Logic tabletinizin taşımalar veya masadaki konumlanması sırasında kablosunun tablete bağlantı noktasında kıvrılması veya çıkması söz konusumu kontrol edin eğer eğilme büküklme varsa kablonuzu düzeltin.

tablet çevresindeki manyetik alanları kaldırın ( hoparlör , telefon , CRT tüplü monitor vb..)

Kaleminizin pilini kontrol edin eğer yedek kalem gelen bir WP8060 kullanıyorsanız ikinci kalemnizle deneyin sorun kalem de mi yoksa tablette mi emin olun.

bunlarla çözülmüyorsa denediklerinizi veya burada yazılanları çıktı alıp Akortek bilişime mail atabilirsiniz kendileri yardımcı olacaklardır.

Şimdiden hayırlı bayramlar dileriz.