Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Lazer Epilasyon logo

vdtkpln

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yerel firmalardan birisi için tasarladığım logo çalışması

8589765902_b22637133e_c.jpg

Benzer konular

vdtkpln

🏅Acemi Tasarımcı🏅

evet ilk çakanımızda gelmiş. buna benzer yüzlerve vektörün kullanıldığı yüzlerce logo var ama gel gör ki arkadaş kendini biraz tilki zannetmiş :)

oturup insanlara hırsız muamelesi çekeceğinize (ki ben kesinlikle oradan esinlenmedim) insanların işlerini değerlendirin. Heves kırmanın , kalitesizliğin lüzumu yok. üstelik

Son düzenleme:

salieris

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet ilk çakanımızda gelmiş.

oturup insanlara hırsız muamelesi çekeceğinize (ki ben kesinlikle oradan esinlenmedim) insanların işlerini değerlendirin. Heves kırmanın , kalitesizliğin lüzumu yok.

Bunun kalitesizlik ile ilgisi olduğu kanısına nasıl vardın çok merak ediyorum.

Bir iş yapıyorsan, eleştirisini de kabul edeceksin. Ben dışarıdan baktığım zaman böyle gördüm, görür görmez "Wella" markası aklıma geldi. Sana göre Wella markasını çağrıştırmaz, benim dışımda kalan herkes içinde çağrıştırmaz, ama bana çağrıştırdı. Logo çalışman benim dışımda herkes için fevkalede olabilir, kesinlikle söz söyleyemem buna. Benim görüşüm, ilk bakıldığında bende canlanan siluetti. Logo çalışmanı kötü bulduğum anlamına mı geliyor bunlar? Hayır. Renk konusunda sıkıntı var gibi görünüyor.

Burada bir paylaşım yapıyorsan sana yazılabilecek her yorumun, müşterinin karşısında da duyabiliten olduğunu unutma. Bunun müşterine sunumunu yaparken yanda konuyla ilgisi olmayan birisinin o sırada dahil olmaya çalışmasıyla, "bu logo wella logosuna çok benziyor" sözlerini işiten sen, işinin ne kadar zorlaşıp yerin dibine kaç metre girebileceğini tahmin edemezsin. Biz esinlenmediğini bir şekilde kabul edebiliriz, öyle olabilir, ama karşındakinin müşteri olduğunu ve seni asla anlamaya çalışmayacağını aklından çıkarmayacan kadar tecrübesiz olduğunu bilseydim ilk yorumumu buraya hiç yazma tenezzülünde bulunmazdım. Buraya son yazımdır, logonla başarılar dilerim.

vdtkpln

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Bir iş yapıyorsan, eleştirisini de kabul edeceksin. Ben dışarıdan baktığım zaman böyle gördüm, görür görmez "Wella" markası aklıma geldi. Sana göre Wella markasını çağrıştırmaz, benim dışımda kalan herkes içinde çağrıştırmaz, ama bana çağrıştırdı. Logo çalışman benim dışımda herkes için fevkalede olabilir, kesinlikle söz söyleyemem buna. Benim görüşüm, ilk bakıldığında bende canlanan siluetti. Logo çalışmanı kötü bulduğum anlamına mı geliyor bunlar? Hayır. Renk konusunda sıkıntı var gibi görünüyor.

Kardeşim sen buraya ne yazarsan yaz , o wella logosunu oraya koyarak hem beni hem milleti zan altında bıraktın. Ayıp ettin. Benim tüm çalışmalarımı incele hepsinin başında mutlaka " yorumlarınız benim için önemlidir " yazar. Ben sana eleştir diyorum sen bana hırsızlık yaptın diyorsun. Yani oraya wella logosunu andırıyor demek ve oraya wella logosunu koyup tek kelime yazmamak arasında yüzlerce fark var. Bu üslup hoş değil.. Ben çalmışta olabilirim ama bu kimseyi zan altında bırakma hakkını vermez sana. Beni eleştir ama imalar hoş şeyler değil.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Kadının gözleri ve kaşı yüzüyle orantısız gibi geldi. Göz ve kaş o kadar geri olamaz, biraz uzun bakınca atı anımsatıyor :) Bence çizimin üzerinde biraz daha çalışmalısınız. Wella eleştirisine hiç katılmıyorum.

vdtkpln

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kadının gözleri ve kaşı yüzüyle orantısız gibi geldi. Göz ve kaş o kadar geri olamaz, biraz uzun bakınca atı anımsatıyor :) Bence çizimin üzerinde biraz daha çalışmalısınız. Wella eleştirisine hiç katılmıyorum.

teşekkür ederim değerlendirmeniz için. :)

salieris

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kardeşim sen buraya ne yazarsan yaz , o wella logosunu oraya koyarak hem beni hem milleti zan altında bıraktın. Ayıp ettin. Benim tüm çalışmalarımı incele hepsinin başında mutlaka " yorumlarınız benim için önemlidir " yazar. Ben sana eleştir diyorum sen bana hırsızlık yaptın diyorsun. Yani oraya wella logosunu andırıyor demek ve oraya wella logosunu koyup tek kelime yazmamak arasında yüzlerce fark var. Bu üslup hoş değil.. Ben çalmışta olabilirim ama bu kimseyi zan altında bırakma hakkını vermez sana. Beni eleştir ama imalar hoş şeyler değil.

İlk yorumumda, çağrıştırıyor gibisinden yazılar yazdığımı sanıyordum, sadece resim göndermişim. Neden gözükmedi yazdığım anlamadım. Gördüğün kadarıyla haklısın bu şekilde hoş olmamış. Bende niye birden bu kadar celallendin diye düşünürken bu mesajını okuyunca anladım bir yazı yazılmadığını. Sen söylemesen halen fark etmeyecektim. :)

Yine de, her konuda bu kadar duygusal olmanı tavsiye etmiyorum. iyi günler.

Edit;

Burda da fark ettiysen, yorum yazmışım gibi davranmışım, fark etmediğimin kanıtı. :)

Burada bir paylaşım yapıyorsan sana yazılabilecek her yorumun, müşterinin karşısında da duyabiliten olduğunu unutma. Bunun müşterine sunumunu yaparken yanda konuyla ilgisi olmayan birisinin o sırada dahil olmaya çalışmasıyla, "bu logo wella logosuna çok benziyor" sözlerini işiten sen, işinin ne kadar zorlaşıp yerin dibine kaç metre girebileceğini tahmin edemezsin. Biz esinlenmediğini bir şekilde kabul edebiliriz, öyle olabilir, ama karşındakinin müşteri olduğunu ve seni asla anlamaya çalışmayacağını aklından çıkarmayacan kadar tecrübesiz olduğunu bilseydim ilk yorumumu buraya hiç yazma tenezzülünde bulunmazdım. Buraya son yazımdır, logonla başarılar dilerim.

Son düzenleme:

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
yüz figürleri sanki olmamış. bay ve bayan Star Trek ki mister spock karakterine benziyor :) bayanın da saçının arkadan başlaması kafasının üstünde saç olmayışı hissiyatı vermiş.

deli_divane7

🏅Acemi Tasarımcı🏅
insan silüetini hangi arac ile calıstınız acaba?

Byexe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
düşünce güzelde aga bu insanlar biraz ata benzemiş yahu :D

vdtkpln

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Daha Çok CorelDraw Kullanılmış ve Logo'da Kullanılan İnsan Silüetleri'de Çalıntıdır İnternetten "Vektörel" Halini Bulabilirsiniz. :)

Ya bu ne kadar dert oldu millete ben anlamıyorum ki.

Alın buda benzer vektörler ;
400_F_38347199_wr4WkZaJ1XhKmmXrUPvC1ewAXUm7eF3Q.jpg

thumb_COLOURBOX2258954.jpg

Vector-Man-And-Woman-1990540.jpg

5937954-vector-man-and-woman-faces-profiles.jpg

depositphotos_7149504-Silhouette-of-young-man-and-woman.jpg

12496948-vector-profile-silhouette-of-young-man-and-woman.jpg

insan silüetini hangi arac ile calıstınız acaba?

Söylenenin aksine ben photoshop'la çalışıyorum kardeşim. Photoshop pen tool ile yaptım silüeti. Daha sonradan illüstratore aktarıyorum . Böyle çalışıyorum dostum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
Daha Çok CorelDraw Kullanılmış ve Logo'da Kullanılan İnsan Silüetleri'de Çalıntıdır İnternetten "Vektörel" Halini Bulabilirsiniz. :)

lütfen sözlerinize dikkat ederek kesin ithamlarda bulunmayınız. çalıntı diyorsan kanıtlayacaksın. İnternet ortamında çokça karşılaşılan bir figür tekrar betimlenmiş burada. Suçlamak çok yersiz ve hakkınız değil.

Hani bir de alıntı yapsaydı eğer yüzler düzgün olurdu :D: (vdtkpln alınmak yok ;) )

vdtkpln

🏅Acemi Tasarımcı🏅
lütfen sözlerinize dikkat ederek kesin ithamlarda bulunmayınız. çalıntı diyorsan kanıtlayacaksın. İnternet ortamında çokça karşılaşılan bir figür tekrar betimlenmiş burada. Suçlamak çok yersiz ve hakkınız değil.

Hani bir de alıntı yapsaydı eğer yüzler düzgün olurdu :D: (vdtkpln alınmak yok ;) )

yani dostum ben mükemmel işler yapan biri olsam insanlar değerlendirsin diye buraya atmam ki çalışmalarımı. Ama bilip bilmeden şak hırsız diye yaftası yapıştırmak hoş değil. keza dediğin gibi çalıntı olsa kusurlu olmazdı :))

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
yani dostum ben mükemmel işler yapan biri olsam insanlar değerlendirsin diye buraya atmam ki çalışmalarımı. Ama bilip bilmeden şak hırsız diye yaftası yapıştırmak hoş değil. keza dediğin gibi çalıntı olsa kusurlu olmazdı :))

yine de mükemmel işlerini de at buraya ki buralar çalışma görsün ;) forumlar anca böyle kalkınır :))

deli_divane7

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Söylenenin aksine ben photoshop'la çalışıyorum kardeşim. Photoshop pen tool ile yaptım silüeti. Daha sonradan illüstratore aktarıyorum . Böyle çalışıyorum dostum.

Tamam dostum tesekkur ederim benimde bekledigim cevap pen tool du.. milletin bu kadar dert edeceğini bilemedim :D