evet ilk çakanımızda gelmiş.
oturup insanlara hırsız muamelesi çekeceğinize (ki ben kesinlikle oradan esinlenmedim) insanların işlerini değerlendirin. Heves kırmanın , kalitesizliğin lüzumu yok.
Bunun kalitesizlik ile ilgisi olduğu kanısına nasıl vardın çok merak ediyorum.
Bir iş yapıyorsan, eleştirisini de kabul edeceksin. Ben dışarıdan baktığım zaman böyle gördüm, görür görmez "Wella" markası aklıma geldi. Sana göre Wella markasını çağrıştırmaz, benim dışımda kalan herkes içinde çağrıştırmaz, ama bana çağrıştırdı. Logo çalışman benim dışımda herkes için fevkalede olabilir, kesinlikle söz söyleyemem buna. Benim görüşüm, ilk bakıldığında bende canlanan siluetti. Logo çalışmanı kötü bulduğum anlamına mı geliyor bunlar? Hayır. Renk konusunda sıkıntı var gibi görünüyor.
Kadının gözleri ve kaşı yüzüyle orantısız gibi geldi. Göz ve kaş o kadar geri olamaz, biraz uzun bakınca atı anımsatıyor Bence çizimin üzerinde biraz daha çalışmalısınız. Wella eleştirisine hiç katılmıyorum.
Kardeşim sen buraya ne yazarsan yaz , o wella logosunu oraya koyarak hem beni hem milleti zan altında bıraktın. Ayıp ettin. Benim tüm çalışmalarımı incele hepsinin başında mutlaka " yorumlarınız benim için önemlidir " yazar. Ben sana eleştir diyorum sen bana hırsızlık yaptın diyorsun. Yani oraya wella logosunu andırıyor demek ve oraya wella logosunu koyup tek kelime yazmamak arasında yüzlerce fark var. Bu üslup hoş değil.. Ben çalmışta olabilirim ama bu kimseyi zan altında bırakma hakkını vermez sana. Beni eleştir ama imalar hoş şeyler değil.
Bunun kalitesizlik ile ilgisi olduğu kanısına nasıl vardın çok merak ediyorum.
Bir iş yapıyorsan, eleştirisini de kabul edeceksin. Ben dışarıdan baktığım zaman böyle gördüm, görür görmez "Wella" markası aklıma geldi. Sana göre Wella markasını çağrıştırmaz, benim dışımda kalan herkes içinde çağrıştırmaz, ama bana çağrıştırdı. Logo çalışman benim dışımda herkes için fevkalede olabilir, kesinlikle söz söyleyemem buna. Benim görüşüm, ilk bakıldığında bende canlanan siluetti. Logo çalışmanı kötü bulduğum anlamına mı geliyor bunlar? Hayır. Renk konusunda sıkıntı var gibi görünüyor.
Burada bir paylaşım yapıyorsan sana yazılabilecek her yorumun, müşterinin karşısında da duyabiliten olduğunu unutma. Bunun müşterine sunumunu yaparken yanda konuyla ilgisi olmayan birisinin o sırada dahil olmaya çalışmasıyla, "bu logo wella logosuna çok benziyor" sözlerini işiten sen, işinin ne kadar zorlaşıp yerin dibine kaç metre girebileceğini tahmin edemezsin. Biz esinlenmediğini bir şekilde kabul edebiliriz, öyle olabilir, ama karşındakinin müşteri olduğunu ve seni asla anlamaya çalışmayacağını aklından çıkarmayacan kadar tecrübesiz olduğunu bilseydim ilk yorumumu buraya hiç yazma tenezzülünde bulunmazdım. Buraya son yazımdır, logonla başarılar dilerim.
insan silüetini hangi arac ile calıstınız acaba?
Daha Çok CorelDraw Kullanılmış ve Logo'da Kullanılan İnsan Silüetleri'de Çalıntıdır İnternetten "Vektörel" Halini Bulabilirsiniz.
insan silüetini hangi arac ile calıstınız acaba?
Daha Çok CorelDraw Kullanılmış ve Logo'da Kullanılan İnsan Silüetleri'de Çalıntıdır İnternetten "Vektörel" Halini Bulabilirsiniz.
lütfen sözlerinize dikkat ederek kesin ithamlarda bulunmayınız. çalıntı diyorsan kanıtlayacaksın. İnternet ortamında çokça karşılaşılan bir figür tekrar betimlenmiş burada. Suçlamak çok yersiz ve hakkınız değil.
Hani bir de alıntı yapsaydı eğer yüzler düzgün olurdu : (vdtkpln alınmak yok )
yani dostum ben mükemmel işler yapan biri olsam insanlar değerlendirsin diye buraya atmam ki çalışmalarımı. Ama bilip bilmeden şak hırsız diye yaftası yapıştırmak hoş değil. keza dediğin gibi çalıntı olsa kusurlu olmazdı )
Söylenenin aksine ben photoshop'la çalışıyorum kardeşim. Photoshop pen tool ile yaptım silüeti. Daha sonradan illüstratore aktarıyorum . Böyle çalışıyorum dostum.