Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

lazer yazıcı

By ÇaKAL

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar ofset baskı çıkışlarında kullanacağım lazer yazıcı almayı düşünüyorum. hangi markanın hangi modelini alayım?
yardımcı olursanız sevinirim.

Benzer konular

murat_desen

🌱Yeni Üye🌱
daha önceki deneme yanılma ve tecrübelerime dayanarak HP gurubunu tavsiye edebiblirim. kalite ve hız açısından bakılırsa kesinlikle en iyisi diyebilirim

burhanhora

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşım SİYAH BEYAZ mı, renkli mi. Siyah Beyazlarda HP 1320 Alırsan iyi olur. Ben yıllardır kullanıyorum. Aydıngere Ters Çıkış alma şansın da var. Ama renkli lerde bilgim yok.

By ÇaKAL

🌟Usta Tasarımcı🌟
lazer siyah beyaz
ofset baskı çıkışları alacağım için
aydıngere ters çıkış almam gerekiyo

Hp Laserjet P2015 Yazıcı Cb366A

bu model nasıl?

burhanhora

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Karar senin ama ben 1320 kullanıyorum. Genelde de aydınger baskı yapıyorum. Şimdiye kadar bir problemle karşılaşmadım. Tavsiye ederim. Hemde toneri UCUZ. Kolay gelsin.

By ÇaKAL

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkürler
tavsiyen üzerine 1320 alcam

ulucz

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşım SİYAH BEYAZ mı, renkli mi. Siyah Beyazlarda HP 1320 Alırsan iyi olur. Ben yıllardır kullanıyorum. Aydıngere Ters Çıkış alma şansın da var. Ama renkli lerde bilgim yok.

bende dün 1320 aldım, fakat elle besleme ünitesi çok verimsiz, baskı çarpık çıkıyor, ve sanırım besleme ünitesinin tepsiside yok (1300 lerde olan)

elle beslemede sizde de çarpık çıkıyor mu?

horaburhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bende dün 1320 aldım, fakat elle besleme ünitesi çok verimsiz, baskı çarpık çıkıyor, ve sanırım besleme ünitesinin tepsiside yok (1300 lerde olan)

elle beslemede sizde de çarpık çıkıyor mu?

Hayır böyle bir problem yok. Makinanızda bir şey olabilir. Kolay gelsin

ulucz

🌱Yeni Üye🌱
kasadan aldığım çıkış gayet güzel, fakat elle beslediğim zaman hafif çapraz ve eğri çıkıyor çözemedim.

gencosmanliyim

🌱Yeni Üye🌱
Bu arada arkadaşlar bilmenizde fayda var ;HP marka ve Ethernet girişi olan birçok yazıcıda bir güvenlik açığı var. Zafiyet sebebiyle dışarıdan sisteme izinsiz erişim sağlanabiliyor. Mesela bu durumdan muzdarip modellerin yapılandırma ayarları ve ara belleği okunabiliyor. Dolayısıyla bazı şartlar altında saldırganlar gizli belgelere erişebiliyor.

Bu açığa maruz kalan HP modelleri ;

LaserJet 2410, 2420, 2430, 4250, 4350, 9040, 9050, 4345mfp, LaserJet 9040mfp, LaserJet 9050mfp, Color LaserJet 4730mfp, Color LaserJet 9500mfp ve tarayıcı 9200C Digital Sender.

Cihazlar bu açığı bünyesinde bulunduran bir firmware'e sahipse yukarıda anlatılan saldırıya maruz kalabilir. Firmware hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için üreticinin web sitesini ziyaret edebilirisiniz. Ayrıca HP bu güvenlik açığını kapatan bir güncelleme de hazırlamış sanırım. Bilginize . . .

destekcopy

🌱Yeni Üye🌱
hp nin tüm modellerinde aydın gere çıktılarında makinanın fırınında teknik bir sorun yoksa iyi sonuç alırsınız yanlız aydınger baskılarınızı elle beslemeden verin ve kağıt seceneğindende kaba kağıt ağır kağıt gibi gramaşlı kağıt seçinki fırının ısısı yükselsin ve baskı kalitesini arttırsın ayrıca aydıngerin 130 gr üzerindekilerini kullanmayın sorun yaşaabilirsiniz

dijiprint

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çoğu kişinin bir problemi var
1 ) lazer basıcılarda ister düz ister ters baskı yap değişmez !
2 ) ekmek gidip fırından alınız demirciden değil
o yüzden hp hp hp tek firmadır yazıcıda

3 ) ellede besleseniz .otomatikte besleseniz siz eğer tepsi ayarlarını yapamaz iseniz
makina ne yapsın
bie makinanın hata yapma olasılığı 1000000000000000 da 1 dir
geri kalan tüm hatayı kullanıcı yapar

bulasbilirseniz
hp laserjer 6L alın
ben tam 13 senedir kullanıyorum tık yok
hem çok da ucuzdur
toneri sadece orjinal kullanın toner karartıcı spreye gerek kalmaz
saygılarımla

focusw7

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar öncelikle selamlar. acil olarak yardımahtiyacım var; hp 1320 yazıcım var aydınger ters çıktı almak istiyorum hp sitesinden postscript özelliğini indrdim unzip yaptığımda c ye dosyaları çıkarıyor. Bundan sonra nasıldevam edeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim..