Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

lazerde işleri yerleştirme yardımmmm

OZLUREKLAM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ozlureklam.com
yeni lazer kesim makinası aldım çin menşeyli 100 wat 90 x 120 iş alanım genelde ayna pleksi kesim ama malzeme pahalı olduğu için işleri aralık bırakmadan sıkıştırmam gerekli ama manuel olarak programda veya corel drawda yerleştirmek baya zaman kaybı bu tür işleri sıkıştıran biir iki program varmış isimleri lazım mümkünse veya duyduğum doru ise autocad de böle bi özellik varmı dorumudur. lütfen yardım

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Renklare göre ayırıp yerleştirme.Led dizimi,Neon dizimi.Otomatik kros,Kırpma.Kesme,Ayırma.Convertleme.Otomatik kontur çizimi,Laeserde.Cncde, Plotterde kesme imkanı. Daha aklına gelmeyecek tonlarca fonksiyon.sadece 200$.Lisanslı program.crack değildir.

hondatt1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba aynaları nerede satıyorsunuz ve makinayı hangi firmadan kaç paraya aldığınızı yazarsanız sevinirim

AselBursa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Renklare göre ayırıp yerleştirme.Led dizimi,Neon dizimi.Otomatik kros,Kırpma.Kesme,Ayırma.Convertleme.Otomatik kontur çizimi,Laeserde.Cncde, Plotterde kesme imkanı. Daha aklına gelmeyecek tonlarca fonksiyon.sadece 200$.Lisanslı program.crack değildir.

Bu programın adı nedir?

OZLUREKLAM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ozlureklam.com
graficar geldi çözdü işimi süper parasını hak ediyor 1,5 saatte sıkıştırdığım işi makinam kasıyo olsada 15 dakka da iç içe sıkıştırıyo harika

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Özel program.Henüz adını koymadık.Deneme aşamasında.

ozkangunes

🌱Yeni Üye🌱
slm cnc router ve laser satısı ve teknık destek verıyorum yedek parca tüp hepsi mevcut

Moderatör tarafında düzenlendi:

hondatt1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam bu programın adı nedir ve fiyat nedir banada lazım lütfewn irtibata geçelim

AselBursa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
varsa böyle bir program ben de almak istiyorum, bu site deki işveren ilanlarından iletişim bilgilerime ulaşabilirsiniz

hanslaser

🌱Yeni Üye🌱
Enroute, Flexisign gibi programların Nesting ozelliğini kullanarak bunu yapabilirsiniz. export etmeniz gerekir tabii makinenizin programına...