darkdevill
🌟Usta Tasarımcı🌟
Degerli yorumlarını bekliyorum lütfen yorumsuz bırakmayın !!

Fontlar daha çekici olabilrmiş anlatmak istenileni yansıtabilirmiş, LEAR 'logoyu beğendim hoş bir çalışma emeğinize sağlık.üzerinde biraz daha durun derim.
Aslında amacına uygun güzel çalışma.Tek vereceğim fikir.Şu yukarıdaki slogan.
En azından sarı veya başak sarısı yapabilirdin.Slogan göze çarpmalı
Bu arada resmin kalitesi iyi değil.En azından Photoshopda biraz kurtar resmi![]()
Başarılı bir çalışma olmuş arkadaşım.Logo çok güzel.Yanlız üst kısım biraz boş geldi gözümü .
hemen büyük imla hataları göze çarpıyor..
buralar doğru olmadan tasarıma göz atamıyorum şahsen..
Gözünüz Arkada Kalmasın cümlesinde da ayrı yazılmış..
Bir de alttaki cümle; Güvenliğinizi Sağlayabileceğiz Cihazlarımız... ile devam eden cümle..
burada da imla hatası var..
Güvenliğinizi Sağlayabileceğimiz Cihazlarımızla... olmalı..
güzel çalışma olmuş sloganın rengi arkadasın dediği gibi başak sarısı fena olmazdı haniVurgulamak isteneli vurgulamışsın ben beğendim emeğine sağlık.
Kısa zamanlı bir manipüle ile arkadan görünen bir kafaya göz eklemek, basit, esprili ve daha akılda kalıcı bir çalışma olacaktır..
Bahsettiğiniz şehiri ben göremedim.Tünelden aydınlığa çıkmanın güvenlik sistemi ile bağlantısını çözemedim.
Logonuz güzel fakat kurgu çok yanlış..
güzel ama pixi tasarım'ı çok büyük yazmışsın...Öyle kocaman yazacağına kendine göze çarpan küçük bir logo yapmanı öneririm daha tarz durur![]()
Digital, teknolojik ..vb fontlar kullanabilirsin.Sade beyaz kullan, mavi gitmemiş ve arkasını canlandırabilirsin efektler kullanarak.Ama sadeliği de bozacak kadar da abartma daha hoş durur.Eline sağlık...
Ledlight Font | dafont.com
bu fontu kullan arka plana ön planda da
Alien Encounters Font | dafont.com bu tarzda bir font gidebilir renklerde de değişiklik sana kalmış.
darkdevill dostum çalışma linki kırık