Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

led tabela her harf'in içinden 1,5mm(led) dolaşarak doldurmamız gerekiyor

By Efsane

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.barrierproductions.com
Merhaba arkadaşlar ben bir reklam firmasında grafikerim bazen led tabela yapıyoruz her harf'in içinden 1,5mm(led) dolaşarak doldurmamız gerekiyor tasarım aşamasında bir türlü bunu beceremedik coreldede uğraştık ama çizdiğimiz 1,5mm boyutundaki o daire harfin içinde dönmüyor bizim müdahile etmemiz gerekiyor sürekli bunun bir kısa yolu yokmudur hangi program olursa olsun şunu yapalım yeter

Benzer konular

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
ESTAĞFİRULLAH :)

Sana bir garezim yok "kimseye yok"
konuların başlıkları nekadar kısa ve açıklayıcı olursa,
sorunu olan arkadaşlarda bi okadar çabuk çözüme ulaşır.

Burada daha sonra sorun olacak çözümleri bile bulabilirsin...

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
bahsettiğiniz işlem Corel eklentisi Led Tool3, LT4, LT5 ile sorunsuz yapılıyor

Merhaba arkadaşlar ben bir reklam firmasında grafikerim bazen led tabela yapıyoruz her harf'in içinden 1,5mm(led) dolaşarak doldurmamız gerekiyor tasarım aşamasında bir türlü bunu beceremedik coreldede uğraştık ama çizdiğimiz 1,5mm boyutundaki o daire harfin içinde dönmüyor bizim müdahile etmemiz gerekiyor sürekli bunun bir kısa yolu yokmudur hangi program olursa olsun şunu yapalım yeter

Led Tool ve Açık Hava Reklamcılığı

Yeni nesil tabela ışıklandırmasında kullanılan led şablonlarının tasarımınız üzerinde çok farklı şekillerde dizilmesini sağlayan Led Tool eklentisinin üçüncü sürümü duyuruldu. Yeni sürümde Led Tool 2'deki eksiklikler giderilmiş ve yeni dizilim şekilleriyle (Centerline gibi) yeni seçim (select) ve nesneleri bulma (find) özellikleri eklenmiş. Led Tool 3 tabii ki led ışıklı tabelalar için geliştirilmiş bir eklenti fakat farklı yaratıcı tasrımlar için de kullanılabilir. Heleki LT4 ve LT5 yenikleri şaşkınlık yaratacak boyutta
https://corelvba.com/index.php?pages=led_1 buradan yenikler neler bakabilirsiniz.

https://corelvba.com/index.php?pages=led_2 bu sayfada gerekli açıklamsı mevcut
Led Tool eklentilerinin deneme sürümlerini ve lisansını www.macromonster.com üzerinden sadece 19,95$ - 25 $ satın alabilirsiniz.

Son düzenleme:

By Efsane

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.barrierproductions.com
patronumuz pek alma yanlısı olucağını sanmıyorum çünkü corel de uğraşmayı seviyo biraz daha manuel yöntemler yokmu acaba blend modunu denedim ama dış çizgiden yapıyo led deliklerini benim istediğim tam anlamıyla bu
mlrx.png

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
patronumuz pek alma yanlısı olucağını sanmıyorum çünkü corel de uğraşmayı seviyo biraz daha manuel yöntemler yokmu acaba blend modunu denedim ama dış çizgiden yapıyo led deliklerini benim istediğim tam anlamıyla bu

35 - 50 TL. gibi bir ücreti çok buluyorsa patronunuz,
bence bu Led işleriyle uğraşmak ne kadar mantıklı?
yada otursun kendisi yapsın CorelDRAW 'da:wink:

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
konu açmışsın yardımcı olabilmek adına,
benimki bir tavsiye idi,

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
mlrx.png

Dostum; içe konturlar at ve onun üzerinde led leri blend le derim...

erce_erhan

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ercereklam.com.tr
arkadaşım hiç uğraşmana gerek yok leed tool olmadan bu konuda hiç bir zaman mükemmeli yakalayamazsın ben de bir zamanlar bu sorunu yaşamıştım en iyi çözüm ve en ekonomik ki bizim için zaman çok önemlidir leed tool muhakkak satın al bence acizane tavsiyem bu olur sana