Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Led tool 4 noktalar yamuk oluyor. ''yardım edermisiniz acil''

sagorpa

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba ,
Arkadaşlar ben LED TOOL 4'de nokta yapıyorum ve altta resimdeki sonucu alıyorum. Yamuk veya biçimsiz oluyor yardım ederseniz sevinirim.

Bana Bu e-mailden ulaşabilirsiniz: hamlekaya@hotmail.com

Hamle Led Tabela

Teşekkür Ederim.

Benzer konular

BayDesign

🌱Yeni Üye🌱
Kolay gelsin kardeşim, ben birşey soracağım ama bilginiz varsa ve yardımcı olursanız sevinirim. Led Tool % kendini aştı başlıklı bi haber görnüştüm, ve lisanslı fiyatı 25 dolar civarıydı, bende 4 versiyon var ama kısıtlı kullanabiliyorum, nereden satın alacağım konusunda bilgi verirseniz sevinirim...

develiden

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
led tool hatalı lamba diziliş

Resimdeki gördüğüm lamba dizilişlerinde ki hataları biraz elle düzeltme yapsan olabilir çünkü fazla bir hata yok.Bende de oluyor aynı sorun.Harflrin yüksekliği uymayınca bu hata oluyor rastgele yerleştiriyor lambaları.Her fontta olmuyor bu hata biraz deneme yanılma yolunu denersen bu sorunu kendinde çözersin,başarılar.

CUKUMUR

🌱Yeni Üye🌱
selam arkadas eger yazıyı corelde tek sıra calısırsan ve sonra led tool dösersen duzgün olur

mirzam

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.gebzeled.com
Daha kesin ve daha etkili bir yolu yok mu bunun? Bu hatayı sürekli alıyorum bende ve arkadaşımın dediği gibi elle düzeltme yapıyorum lakin çok fazla zamanımı alıyor bu işlem.. Muhakkak olmalı daha etkili bir yöntem..

Selam ve dua ile..