Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ledtool4 sorunu

driver8055

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar

corel x5 kullanıyorum(yada kullanmaya çalışıyorum).neyse, ledtool4 makrosunu kurdum ama matrix bitmap işlevini kullanamıyorum. yani bitmap resmin içine led dizemiyorum. ledtool un sitedeki örnek verdiği şeklin aynısını yapıyorum.
transparent color seçeneğini seçip resme tıkladığım zaman şu resimdeki hatayı alıyorum.

not: bu arada ledtool programım lisanslı..

Son düzenleme:

oktayinc

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.erdemlihaber.com
slm driwer8055 Led tool 4 satın aldım ama aktivasyonunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
slm driwer8055 Led tool 4 satın aldım ama aktivasyonunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz

aktivasyon için macroyu çalıştır macro penceresinin sonunda alt alta çizgiler var onu tıkladığında en altta active diye birşey çıkacak macro ıd yazan rakamı kopyala satın aldığın dosyanın içindeki iletişim adresinden şahısa bu numarayı mail at sana aktivasyon kodunu gönderecektir

oktayinc

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.erdemlihaber.com
Led tool 4 satın aldım ancak yazının ortasına tek sıra dizim yaptırdığım szaman abuk subuk bir şekil alıyor. Yazılını etrafına verdiğim zaman bir problem yok bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarını beklmiyorum

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
Led tool 4 satın aldım ancak yazının ortasına tek sıra dizim yaptırdığım szaman abuk subuk bir şekil alıyor. Yazılını etrafına verdiğim zaman bir problem yok bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarını beklmiyorum

yazının ebatları ile bir oyna büyült küçült bir yerde okumuştum bun ama şimdi tam hatırlamıyorum