Dilara GENÇYILMAZ
♾️Grafik Gurusu♾️
Ambalajla aram pek iyi değil ne yalan söyleyeyim. Özellikle matbaa ile renkler ve baskı renkleriyle ilgili pek fazla bilgim olmadığınıda söyleyebilirim. Ambalaj çalışmalarını sadece ümit ederek yapıyorum özellikle renk açısından. . Çok çekiyorum bu ambalajlardan çok. Kutu barizdir zaten yanında ki de kutunun içindeki şişeyi çevreleyecek olan stickerdır.
Yorumlarınız özellikle ambalajlarda kıymetlidir.
Çalışmanızı inceledim. Ama ne sağlığı ne doğallığı vurgulayıcı bişey bulamadım. Aksine kabarcıklarla ve renklerle kimyasal bir izlenim bırakıyor. Daha ferah bi çalışma olmalıydı.
Firma kozmetik firması, tek bir ürün değil 100 lerce ürünü çıkacak olan bir firma ve oluşturulan kurumsal genelde siyah üstüne oluşturulduğu ve çıkış ürünleri bunlar olduğu için sağlıklıyız.biz den çok karizmatiğiz.biz işlenmeliydi. Talep bu yöndeydi. O yüzden bu tarz bir çalışma çıktı. Aynı zaman da ürün rakibi olarak görünen ozoxlive ürünüde bu şekilde bir ambalajla deli gibi satış yapmış ve bunun istatislikleri çıkartılınca ayrıca özellikle böyle bir talepte bulunuldu.
Moderatör tarafında düzenlendi: