Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Lider Ürün Etiketi-(Biber Salçası)

sentelay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
liderbibersalcaetiket.jpg

merhaba arkadaşlar ihracatçı lider firmasına yaptığım ürün etiketi için eleştiri ve görüşlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler...

respot

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
O kadar insan bakmış biri cevap vermemiş neden anlamadım? Ama bana sorarsan bu güzel bir çalışma sadece sağdaki biber resmin bira dışına çık mış onu biraz daha içeri çek bence olumuştur.. Başarılar

sentelay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok teşekkür ederim eleştirin için, evet dediğin gibi o kadar çok kişi bakmış ama kimse yorum yazmamış ... böyle olursa forumun hiç bir anlamı yok! farklı kişilerden görüş, eleştiri, yorum ve bilgi almadıkça... iş basılmadan önce foruma atmıştım çalışmamı gelen fikirler doğrultusunda belkide daha iyi bi çalışma basılacaktı, ama olsun umarım bu ilk ve sondu :smile:

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
canım aslında hoş bir çalışma fakat biraz daha canlı olabilirmydi diye düşünüyorum...
Ayrıca lider yazısının alt ve üstündeki şekiller logo dahilindemi ?

sentelay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet şekiller logo dahilinde, canlılık konusunda haklı olabilirsin ama ihracatçı firmadan gelen istek üzerine kırmızının yanında sarı, yeşil gibi renkleri kullanamadık ...

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Etiket çalışması Salça için gayet şık ve uygun olmuş yalnız..Lider yazının üstündeki kırmızı parça sanki yanlışlıkla orda kalmış gibi duruyor. Birde 'Pepper Paste' yazısını düz ve daha küçük yaparsanız daha hoş durucak gibi..Ellerinize sağlık..Başarılar.

by_kanarya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok sade bi çalışma yspmışsın bu adar sadelik ürünü yerinde göstermez daha canlı renklerle çalışma yapmalısın ben ce çok basit kalır yerinde ben ce daha iyi bi çalışma olabilir

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
Çoğu arkadaşın da bahsettiği gibi çalışma biraz sade kalmış..ürünün özelliğinden yola çıkılarak biraz daha kırmızı yada daha canlı renkler olabilirmiş..özellikle yazıların altına ortadaki resimle bağlantılı flu bir resim yada renk olsa daha iyi olacağı düşüncesindeyim..emeğinize sağlık..başarılar..

respot

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar bence yerinde neden derseniz kavanozun, konservenin yada koyuldığu ambalajda olabilir. Yurt dışında kullanılan kavonoz ve ambalaj teknikleri gerçekten bizlerinkinden çok farklı. Şimdi biz sadece resme bakıp değerlendiriyoruz ama ambalajı bilenlere katılmamız gerekli. Bide yurt dışı bu konularda çok kuralcıdır bizdeki gibi rekli renkli öyle her istediğini yapıp ihrac edemezsin. Daha önce bende yapmıştım ordan biliyorum. Yurtdışıda belli literatürler arıyorlar bu yüzden ben arkadaşı tebrik etmiştim zaten ama hala gözüm sağda duran bibere takılıyor :))

Tekrar başarılar dilerim..

sentelay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar inanın etiket ingilterede raflarda diğerlerinden tamamen ayrılıyor, amacına ulaştı çünkü benzer ürünlerin, rakiplerin etiketleri hep aynı sarı-kırmızı ve yeşil tonlarda...bizimkisi tamamen farklı renklerde. amaçta buydu rafta diğerlerinden farklı olup öne çıkmak ...