Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Linux Desktop Tasarım Yarışması

ARDIC1

🌱Yeni Üye🌱
Türkiye'nin ilk açık kaynak gömülü işletim sistemi ARNUX geliştirildi. Bir Linux distrosu olan ARNUX temel alınarak da hem gömülü hem konsol tabanlı çalışabilecek bir işletim sistemi (ARNOS) geliştirildi.

Bilgisayarlar, Notebooklar, Netbooklar ve her türlü mobil cihazlarda kullanılmak üzere geliştirilecek geliştirilecek masaüstü uygulamasının tasarımı için bir yarışma düzenlendi. 10 Haziran’da başlayan yarışma 29 Ağustos’a kadar devam edecek. Tasarımcılar gerçekleşmesini istedikleri masaüstü hayallerinin resimlerini yarışmanın web sayfasına göndererek katılacaklar.

Yarışma sonunda gerçekleştirilmeye değer bulunan tasarımın sahibi 24" iMac sahibi olurken, gerçek ödül çok daha tatminkar olacak: Lisans ücreti olmayan, tümüyle açık kaynak, kullanımı kolay ve bu özellikleriyle gelecekte çok kullanıcıya ulaşacak, kendi dilinde geliştirilmiş ilk uygulamayı şekillendirmiş olmak.

Yarışmanın detayları: ARDIC - ARNOS Desktop Yarışması - Ana Sayfa

Benzer konular

by_arda2

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben katılmak istiyorumda desktop derken bize masaüztü resim için resim mi istiyor.bilgilendiriseniz sevinirim ..hatla beasit bir resim eklerseniz yani nasıl bişey ol acak...he bide photoshopla mı corel draw lamı... şimdiden tsk.

arttekno

🌱Yeni Üye🌱
siteye girdim ama bir örnek göremedim. Tasarım hakkında biraz açıklama yapabilir misiniz?
Bu işletim sitemini yükleyip deskop mu oluşturmamız lazım?
Grafiklerimi hazırlamamız lazım?

mertaksu91

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar büyük ihtimal windowsun klasik doğa manzaralı masaüstü resmi gibi bir resim tasarlayıp siteye koyucaz. çünkü en fazla 10 mb dosya yükleniyor.

serk002

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
inovatiff.com
hayır bu yarışma tema tasarım yarışması değil bir iiletim sisteminin nasıl çalışmasını istiyorsanız onu tasarlıyorsunuz grafiklerini programlarını tasarlıyorsunuz.

örnek görmek için buraya tıklayın örneklerde verilmiş bu sitede.

en fazla 10 mb ama dosyaları parça parça yükleyebilirsiniz veya

Blog sayfalarında dosya çok büyük ise e-mailimize gönderebilirsiniz demişler orda canlıı yardımdan sorabilirsiniz ARNOS BLOG

Ben hazırladım son rötüşları yapıyorum göndericem Katılacaklarada şimdiden başarılar

gök-khan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar bu işletim sisteminin logosu varmı acaba?? Yoksa onuda mı biz tasarlıyacağız?

serk002

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
inovatiff.com
istersen kendin tasarlayabilirsin ama blogunda falan logosu var

maxonesis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Benim tasarımım ilk 11 de

arkadaşlar benim tasarımım ilk 11 de:angel: (bende şaşırdım)

desklook1.jpg

serk002

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
inovatiff.com
benim favorilerim no:202 / no:199 / no:204 nolu tasarımlar bazı tasarımlar windowsun aynısı renk şekil. v.s. değişik onlar nasıl ilk 11'e kaldı hayret ama içinde çok güzellerde var mesela 202 nolu tasarım seçilirse bu işletim sistemini sırf tasarımı için yükleyebilirim

xwx

🌱Yeni Üye🌱
basit şeylerle uğraşmayın beyler