Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Lion

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
Selam herkese, bayadır yeni çalışma yüklemiyordum, arayı çok fazla açmayalım :) illüstrasyon'u ilk bu sitede tanıdım bu yüzden başkaları da görsün ve bu işi yapmak isteyenler biraz olsun gaza gelsinler diye paylaşımlarıma devam edeceğim burdan. Bu çalışmaya 10 saat kadar vakit harcadım ve oldukça sade çalışmaya özen gösterdim. Umarım beğenirsiniz :)

lion_by_eren_akinci-d4p87v9.jpg

Benzer konular

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Kontur çizgilerindeki hafif kırılmalar dışında bende çok beğendim.Elinize sağlık. :)

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yele vücudun büyük bir kısmını kaplamış. Kalıp gibi duruyor. En azından bir kısmı çöl rüzgarında salınabilirdi. Gerilere doğru sarıdan kahverengiye doğru bir geçiş yeleyi daha görkemli kılabilir.
Bir de daha dinamik bir duruş seçip kasları ortaya çıkaran bir çalışma olabilirdi.

O harika "nightmare" çalışmanızdaki işçiliği göremedim.

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yele vücudun büyük bir kısmını kaplamış. Kalıp gibi duruyor. En azından bir kısmı çöl rüzgarında salınabilirdi. Gerilere doğru sarıdan kahverengiye doğru bir geçiş yeleyi daha görkemli kılabilir.
Bir de daha dinamik bir duruş seçip kasları ortaya çıkaran bir çalışma olabilirdi.

O harika "nightmare" çalışmanızdaki işçiliği göremedim.

yorumunuz için teşekkür ederim. evet Nightmare ile kıyaslandığında arasında uçurumlar var. o çalışmaya çok fazla uğraşmıştım çünkü, bu daha çok pratik amaçlı, gözlemleme gücümü geliştirmek için yaptığım bir çalışma. nightmare den çok çok daha kaliteli çalışmalarım da olacak elbette, zamanla onları da burada görebilirsiniz :) yani kısaca bu çalışmamı eskiz sayabiliriz.

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
elinize sağlık,
yele bölümü biraz değişik olmuş; sanki biri tarak la taramış, erkek lerde yele kabarık ve merkezine dik olarak duruyor sanırm. En azından belgesellere çıkan aslan lar o şekilde.