Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hangi sektöre ait olduğunu belirtseydiniz keşke.Bu haliyle değerlendirildiğinde üstteki çalışmanız diğerine nazaran renk açsından daha iyi gibi ama "i" harfinin noktası beni rahatsız etti.İki renk kullamanız doğru ama bunu sadece "lipovak" yazısında uygulamalısınız.Alttaki çizgide ya da "i" harfinin noktasında değil.Kolay gelsin.
1. çalışma hoş duruor çok güzel.... birde logoyu o yerine koyup denesen saçmamı olur ben güzel olabileceği kanaatindeyim ama denemek lazımm.. ÇüNkü BEnde Profosyonel değilim....
1. çalışma hoş duruor çok güzel.... birde logoyu o yerine koyup denesen saçmamı olur ben güzel olabileceği kanaatindeyim ama denemek lazımm.. ÇüNkü BEnde Profosyonel değilim....
bu şekiklde logo yapımları firmanın ismi değişecek olmasında kullanılır yani sol tarafdaki logo küçültülür sağ taraftaki logo büyük olur bilinen firmanın değişeceği haber veriliir sanki öle gibi geldi bana logo ile logotype bütünleşik deil yani