Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Little London logo çalışması

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yurtdışında faaliyet gösteren ve bebek ürünleri satan bir firma için çalıştığım logolar.Renkler firmanın tercihidir.Bu konuda değişiklik yapma şansım yok.

littlelondon.jpg

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yorum ve eleştirileriniz için teşekkürler.:(Uyarılıarınız tarafımdan dikkate alınacaktır.

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Üsttekilerin amblemi bebe için ağır.
Alttakilerinki de hazır clipart sanırım.
Siz sadece font seçtiniz galiba?

Manası 'Küçük Londra' yada 'Londra'nın küçüğü' artık neyse...
Geniş bir anlamı var, daha iyi çalışmalar çıkabilir.
Londra'nın en belirgin özelliklerinden birini küçülterek birşeyler çıkarabilirsiniz.
Alt sol çalışma kullanılabilir belki fakat bence daha yaratıcı birşeyler çıkarmanız gerek.
Ellerinize sağlık.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Üsttekilerin amblemi bebe için ağır.
Alttakilerinki de hazır clipart sanırım.
Siz sadece font seçtiniz galiba?

Manası 'Küçük Londra' yada 'Londra'nın küçüğü' artık neyse...
Geniş bir anlamı var, daha iyi çalışmalar çıkabilir.
Londra'nın en belirgin özelliklerinden birini küçülterek birşeyler çıkarabilirsiniz.
Alt sol çalışma kullanılabilir belki fakat bence daha yaratıcı birşeyler çıkarmanız gerek.
Ellerinize sağlık.

Font hariç hazır hiçbirşey yok.Yani hazır clipart kullanılmadı.Şekiller kendi çizimimdir.

İsme gelince London işyeri sahibinin kızının ismi.Bildiğimiz Londra ile bir ilişkisi yok.

Tabi buradaki yanlış anlamadan dolayı hata tamamen bende çünkü konuyu açarken yeterli açıklamada bulunmadım .

dethroned

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
firmanın leylekle ne alakası oldugunu bılmedıgım için sağ üsttekı tasarım derım ben L harflerının yumusak köşeleri vede fontun yumusak köselerı guzel oturmus renklerde basarılı guzel bı çalısma eline saglık

tango-mm

🌟Usta Tasarımcı🌟
Aciklamalariniz dogrultusunda bence en uygun olani alt sol taraftaki leylek - bebek kombinasyonlu olani renkler ve cizimler gayet güzel ellerine saglik

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
"leylek-bebek kombinasyonu" tango-mm sen beni güldürdün umarım hayatta seni güldürür:D
bende sol alttakini beğendim...emeğinize sağlık...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
firmanın leylekle ne alakası oldugunu bılmedıgım için sağ üsttekı tasarım derım ben L harflerının yumusak köşeleri vede fontun yumusak köselerı guzel oturmus renklerde basarılı guzel bı çalısma eline saglık

Bebek ile leylek arasında bir bağ kuramamanız sizce tuhaf değil mi?

Aciklamalariniz dogrultusunda bence en uygun olani alt sol taraftaki leylek - bebek kombinasyonlu olani renkler ve cizimler gayet güzel ellerine saglik

Teşekkürler.

"leylek-bebek kombinasyonu" tango-mm sen beni güldürdün umarım hayatta seni güldürür:D
bende sol alttakini beğendim...emeğinize sağlık...

Teşekkrüler.

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
sol alttaki çalışma hoş olmus ama bebek leylek kombinasyonunu biraz büyültseniz nasıl durur aceba... ?

redarch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bende sol alttaki çalışma diyorum baktığımda ilk gözüme o logo çarptı..Aslında çok klasik bir olay bebek-leylek ama gerçekten çok hoş ve güzel bir logo olmuş sıradanlığı ortadan kaldırmayı başarmışsınız...Ayrıca renklerde çalışmaya ayrı bir incelik getirmiş...

Tebrikler...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
sol alttaki çalışma hoş olmus ama bebek leylek kombinasyonunu biraz büyültseniz nasıl durur aceba... ?

Maskotun büyütülmesi logotype i yutar düşüncesiyle bu boyutta tuttum.

Bende sol alttaki çalışma diyorum baktığımda ilk gözüme o logo çarptı..Aslında çok klasik bir olay bebek-leylek ama gerçekten çok hoş ve güzel bir logo olmuş sıradanlığı ortadan kaldırmayı başarmışsınız...Ayrıca renklerde çalışmaya ayrı bir incelik getirmiş...

Tebrikler...

Teşekkürler.