Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo çalışmalarım. Cafe Arabica

mehmetulker1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kendime ait logo çalışmam.

mehmetoa.jpg

cafe arabica logo çalışması

logo çalışmasındaki kız kulesi çizimi kendi isteğim dışında koyulmuştur ona göre değerlendirmenizi yapınız.

arabicalogo2.jpg

arabicalogo.jpg

Benzer konular

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Koydugunuz 2. logoya iyice bir bakınız bu boyuntundayken bile alt kısımdaki kız kulesi gözükmüyor ancak büyültünce anlaşılıyor bu işin kegıda basılmış ve küçültülmüş hali için planınız nedir ?

mehmetulker1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
haklısınız. yanlız isteksiz koyulduğu için al sana kız kulesi şeklinde bi ylem oldu. bu cafe açılışı çeşitli sebeplerden iptal edildiği için oynama gereği duymuyorum şuan.

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
evet logo olmuş

ama biraz esinlenmeler var logonda bunu söyleyim müşteriye gider bu logo

mehmetulker1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
esinlenmeler derken daha önce gördüğüm ve aklımda kalan adını bilmediğim bi logo belki vardır ama hatırlamıyorum. biraz daha açık olurmusun?

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
forum kurallarını okursanız iyi olur

logo güzel olmuş eline sağlık bir sorum var benim çalıştığım mimarlık bürosuna bir logo ayarlaması yaparmısın ben yaptım da olmadı
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html?p=84#post84
forum kuralı 41-42
41 Grafikerler.net'e ait hiç bir alanda bedeli ödenmeden iş yeri ismi önerisi ya da markaya slogan isteği yapılamaz.
42 Grafikerler.net bünyesinde ve bloglarında bedeli ödenmeksizin grafik tasarım işi istemek teklif etmek veya ima etmek kesinlikle yasaktır.

* Sivil toplum kuruluşlarına istenebilecek ücretsiz grafik tasarım teklifiniz var ise yöneticilerle temasa geçtikten sonra mesajınızın yayınlanmasına yönetim onayı ile izin verilir. Onay görmeyen başlıklar açılmama sebebi belirtilmesi beklenmemelidir.
* Bu gibi konularda dernek ya da sivil toplum kuruluşlarına ait yetkili kişilerce site yönetimi ile e-posta kullanılarak iletişime geçilmeleri gerekmektedir. (dernek ya da sivil toplum kuruluşunun resmi e-posta adresi ile...)
* Ticari kuruluşların bedelsiz iş teklifinde bulunması kesinlikle yasaktır.
* Bu gibi durumlarda isteği yapan üyenin lehinde cevap veren üyeler, forum kurallarına riayet etmedikleri için bildiri yapılmaksızın forumdan uzaklaştırılmaları grafikerler.net yönetiminin elinde saklı tutulur.
* Bunun dışında iş teklifi isteyen kişi ya da kuruluşlar ilanlarını İş Veren İlanları bölümünde kurallar dahilinde konu olarak açmalıdırlar.

iletişime geçebiliriz.
bu tür isteklere cevap yazmayıp moderatöre bildirmelisiniz

mustafamistik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hoş bir çalışma olmuş ama arabica isimli bir firmada İstanbul sembolleri tezat değil mi?
yada sembollere isim uymuyor gibi geldi

mehmetulker1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet tezat. her ne kadar müşteri bu şekilde istesede benim aklıma isimle istanbul arasındaki çelişki gelmemişti. uyardığın için saol.

ertares

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cafe arabica yazan fontu değiştir bence, bide kız kulesi olmasın, yoksa güzel

başarılar

Guwencin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
siz işe tepkileriniz koymak yerine duygularını ve becerilerinizi katarak hazırlamış olsanız daha güzel işler çıkartabileceğinize inanıyorum. Bu işe yorum bekleme amacınız nedir diyede merak ediyorum.

mehmetulker1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
siz işe tepkileriniz koymak yerine duygularını ve becerilerinizi katarak hazırlamış olsanız daha güzel işler çıkartabileceğinize inanıyorum. Bu işe yorum bekleme amacınız nedir diyede merak ediyorum.
yorumunuzdan anladığım kız kulesini oraya sırf müşteri istedi diye gelişi güzel koyup bunun hakkında yorum istememmi? eğer buysa ben o kız kulesi olayında epey ısrarcı davrandım ama olmayınca olmuyor. bu işle ilgiliyseniz bilirsinz ki müşteri istekleri sıralarken tasarımın şu şekilde olmasını istiyorum diyebiliyor. ben her nekadar tasarımı o şekilde yapmayalım desemde gene kendi bildiğini yaptırabiliyor. ama her ne olursa olsun benim bu işi yapabileceğim en iyi şekilde yapmam lazım beğenmesemde kız kulesini orada emanet yapmamam gerekirdi. bu konuda haklısın.
burada yorum bekliyorum çünkü benim gözüme güzel gelen çalışmam hakkında bu işi yapan diğer arkadaşlarımdan benim göremediğim eksikler veya olumlu şeyleri bilmek istemem. ki o yorumlar ile bi sonraki işimi daha iyi çıkartabileyim.

ilgili yorumun için teşekkürler.