Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Çalışmalarım..Önerilerinizi Bekliyorum

turkdelisi

🌱Yeni Üye🌱
Yapmış olduğum bir kaç tane logo çalışması..Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkürler.

Benzer konular

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Logolar sanki bir kişiden değilde birkaç farklı kişinin elinden çıkmış gibi. Bir çizgi ve kimlik yok. Font ve renk seçimleri bazılarında karaktersiz duruyor. Birden fazla kullanılan vektörel figürler göz yorup karmaşaya yol açıyor. Sadeleşmeye ve doğru kimliğe ihtiyaçları var. Emeğinize sağlık

turkdelisi

🌱Yeni Üye🌱
yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle.. logolar sadece bir kişinin elinden çıktı ve tamamen müşteri odaklı ve istekleri doğrultusunda (renk ve çizimler) değerlendirilip yapıldı. birden fazla kullanılan figürler konusunda dediğiniz doğru olabilir daha sade olabilirdi...bir kaç logo üzerinde renk ve kimlik konusunda bana yardımcı olup fikir beyan ederseniz ayrıca sevinirim..

5million

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım nedir şu müşteri böyle istiyor lafı yaa artık herkesten bunu duyar oldum sen müşterine işi bırakırsan oda bu hale getirir tabi dostum tasarımcı sensen müşterinin işe karışmasına izin vermemelisin müşteri çok biliyosada gitsin otursun kendi yapsın ozaman...

bu arada logolarda adres var yaa arkadaş logoda adresin ne işi var logo logoluktan çıkıp bildiğin broşüre dönmüş maşallah adam bütün işini bi logoda halletmenin peşine düşmüş kusura bakma

tnrhbk37

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.thgrafik.com
Biraz daha araştırma yap logolar ile ilgili çalışmalısın olacak olacak bu iş :)

bademkontes

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence yorumlar konusunda çok acımasız bu sitedekiler. ben özellikle ilk 2 sini çok beğendim emeğine sağlık

viksat

🌱Yeni Üye🌱
Uzun süredir takılmıyordum bu siteye. Yüzeysel olarak diğer arkadaşlarında çalışmalarına baktım gerçekten hiç iç açıcı çalışmalar görmedim. Olumsuz yorumlara kızan arkadaşlara gelince sonuçta güzel olmuyan bir şeye güzel demek kendi kendimizi kandırmaktan başka birşey değildir. Girin yabancı forumları biraz araştırın millet neler yapıyor. Yukardaki çalışmalara gelince logolarda çok gereksiz detaylar var söylediğine göre müşterinin yönlendirmesi ama bu işin uzmanı sensen sen müşteriyi yönlendireceksin.

repar

🌱Yeni Üye🌱
Yaptığın logolar logoluktan cıkmış ama yinede içlerinden 1 tanesini güzel buldum ben çok çalışırsan daha güzel logolar ortaya koya bilirsin.Emeğine sağlık hepsi için