Logo çalışmalarımdan bi kaç örnek.
duygu016 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 2 Kas 2009 Mesajlar 34 Tepkime puanı 1 26 Ocak 2010 #2 başarılarının devamını dilerim.umarım bıgün bende sizlere bu logoyu yaptım dıye sunma şansını yakalarımhepsini begendım
başarılarının devamını dilerim.umarım bıgün bende sizlere bu logoyu yaptım dıye sunma şansını yakalarımhepsini begendım
O onlykorebe 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 15 Ocak 2009 Mesajlar 43 Tepkime puanı 0 26 Ocak 2010 #3 duygu016' Alıntı: başarılarının devamını dilerim.umarım bıgün bende sizlere bu logoyu yaptım dıye sunma şansını yakalarımhepsini begendım Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler duygu016. Araştır araştır araştır sonrada birazcık uygula oldu işte. Umarım dilediğin yerde olursun. İyi günler.
duygu016' Alıntı: başarılarının devamını dilerim.umarım bıgün bende sizlere bu logoyu yaptım dıye sunma şansını yakalarımhepsini begendım Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler duygu016. Araştır araştır araştır sonrada birazcık uygula oldu işte. Umarım dilediğin yerde olursun. İyi günler.