Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

logo calışması öz gübre

delyy

🌱Yeni Üye🌱
zzzql7.jpg

yorumlarınız ve eleştirilerinizi bekliyorum

nede olsa bu işte acemiyim ögrenmem gereken cok şey var

Benzer konular

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
istersen biraz daha oyna iyi gibi gozukuyor.eline saglik birde basaklarin gubreyle alakasi biraz dolambacli degilmi :D

delyy

🌱Yeni Üye🌱
teşekür ederim ögrenciyim okul sonraları bir reklamcıda calışıyorum bir müşterimiz istedi bende sizlere sunayım dedim

sima

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle bu işe yeni başlıyan ve bi ögrenci olarak gayet başarılı sadece fontu değiştir ve o siyahlıgın içine ilgi çekici bi renk koy derim bunu yazdıda uygulıya bilirsin eline saglık arkadaşım kolay gelsin

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
öncelikle bu işe yeni başlıyan ve bi ögrenci olarak gayet başarılı sadece fontu değiştir ve o siyahlıgın içine ilgi çekici bi renk koy derim bunu yazdıda uygulıya bilirsin eline saglık arkadaşım kolay gelsin

font konusunda sana katılıyorum ama bence ikinci bir renk kullanışlı olmaz. çünkü logonun kullanım alanı çuvalların üstü olacağı için genelde tek renk basılır. gerçi kurumsalda iki renk çuvallarda siyah olarak kullanılabilir ama tek renk yinede daha iyi. eline sağlık arkadaşım çalışmalara devam

sima

🏅Acemi Tasarımcı🏅
font konusunda sana katılıyorum ama bence ikinci bir renk kullanışlı olmaz. çünkü logonun kullanım alanı çuvalların üstü olacağı için genelde tek renk basılır. gerçi kurumsalda iki renk çuvallarda siyah olarak kullanılabilir ama tek renk yinede daha iyi. eline sağlık arkadaşım çalışmalara devam
hernekadar cuvallara basılsa bile ben ikinci bi rengin daha iyi olcagını düşünüyorum nitekim kömürcü cuvalı diğilya :))

baskici46

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence başağın üst taraflarını biraz ayır birbirinden.

Murty

🌱Yeni Üye🌱
qüzel tasarım ellerine ve beynine saqlık