arkadasların bir bölümüne katılıyorum. Bazı arkadaslarında anlatım diline katılmıyorum. Neyse
Katıldığım arkadasların dedikleri gibi Balık malzemesi satan bir yerin kurumsalı gibi görünüyor.
Hatta biraz ileriye gideyim, eğer bu çalısmanı kullanırsan anti bir düsüncede vermis olabalirsin.
Müsteriyi balık, kendini balıkcı havasına sokablirsin ki bazı müsteriler bunu böyle algılarsa iyi bir
sonuç vermez. Resmen adama SAZAN demis olursun. Bu manada gerekli ÖNİZLEMELERİ yapman lazım.
Al kalemi kağıdı elime ben nasıl bir yer acacağım bunu bul, ne üzerine en çok hizmet edeceğim, kimlere hitap edip
hedef kitlemin kimler olduğunu bilmeliyim bunları gercektende bir kağıda yaz bu uzasın gitsin, sonra da deminde
dediğim gibi ÖNİZLEME yap, internetten bak illede TÜRKÇE arama yapma, ispanyolca ara ingilizce ara rusç ara...
yapacağın iş üzerine ne arayacaksan bu dilleri artırarak arastırma yap. Çünkü beyin her şeyin fotoğrafını
çekiyor aklında bir sey kalıyor ve sen onu yapıyorsun bir bakıyorsun bir kaç yıl sonr v.s hemen hemen aynısı
var , bir grafik tasarım deyimi olup çıkan AKLIN YOLU BİRDİR düsüncesi malumdur, Benzerlik hatasına düsmemek içinde yabancı
kelimelerle de ara, hem görsel dağarcığın gelisir hem benzer bir yapmamıs olursun.
YAPACAĞIN ŞEY, HERKESE HİTAP EDEBİLMELİ bir prof. den tut en cahil adam bile anlayabilmeli .... Bunlar benim görüsüm
sürçilesan ettiysek affola...SAYGI İLE KOLAY GELSİN....