Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

logo çalışması yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

mirareklamm

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar yeni bir reklam şirketi kurduk allahın izniyle iyi işler yapacağız öncelikle dualarınızı bekliyorum:D ve yorumlarınızı şirketin ismi mira gelecekteki çocugumun ismini koydum:d allah nasip ederse tabi bide loga tasarladık bakalım beğenecek misiniz.öncelikle şöyle bi açıklama yapayım miranın anlamı geceleri denizde yunus balıklarına yol gösteren yıldız tabı bu bazı yerlerde değişiyor ama gerçek olanı bu ona istinaden böyle bir çalışma yaptım.
suare.jpg

wdqa

🌱Yeni Üye🌱
logowk.png
bir kaçtane yaptım umarım işini görür.

mirareklamm

🌱Yeni Üye🌱
logowk.png
bir kaçtane yaptım umarım işini görür.

teşekkür ederim kardeşim hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık ama benim istediğim mira reklam denilince akla bir sembol gelmesi buda kare dikdörtgen vs. gibi şeyler değil benim tasarımdaki gibi daha karakteristik bi simge umarım anlatabildim:smile:yinede çok teşekkür ederim emeğine sağlık

wdqa

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle ben logoda sadeliği esas alırım reklam şirketi logosuda sade olmalıdır. belki yardımım olur bir fikir verir düşüncesiyle.

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalışmada saydamlık değil, gradient mevcut.

Bu ajansı nerede açacağınızı sorabilirmiyim? Merakımı mazur görün...

Hayırlı olsun bu arada...

mirareklamm

🌱Yeni Üye🌱
Çalışmada saydamlık değil, gradient mevcut.

Bu ajansı nerede açacağınızı sorabilirmiyim? Merakımı mazur görün...

Hayırlı olsun bu arada...

Teşekkür ederim İstanbulda açacağım allahın izniyle. Bende neden nerde açacağımı merek etmeni çok merak ettim? Umarım sende merakımı mazur görürsün...

rrkara

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logo'da sadelik esastır. Mira reklam logosunda illa da mira'nın anlamını içermesi gerekmiyor. Balık tutan adam, reklam mecrasından çok balık malzemesi satan bir işyerini çağrıştırıyor. Bir de bunun kartvizit için çok küçüleceğini de hesapla. wdqa'nın önerdiği çalışmadan yola çıkarsan daha iyi sonuca ulaşacağını sanıyorum. Zamanım olsaydı birkaç çalışma yapardım ama çok yoğunum kusura bakma. Hayırlı olsun şimdiden.

monaliza55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hepsigercek.net
olmamıs kardeşim dığer arkadasların yorumlarına katılıyorum tıcaret yapacaksan hayalınden once profosyonellığı dusun

DoiVetra

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
logo ya bakınca ilk önce balık avı için malzeme satan bi yer sandım reklam yazısını okuyunca anladım burdaki betimleme tam olarak nedir ?

babushka1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
fikir yanlış, font seçimi yanlış, vs.vs. baştan sona yanlış...
hiç mi araştırma yapmazsınız, bir çıkın istanbulu bir gezin,
bakının etrafınıza kim neler yapmış diye.
elinizin altında internet var yüce google'a bir sorun ufkunuzu genişletmeye çalışın,
tasarım nedir nasıl yapılır?
hem merak ettim hangi tecrübe ve birikimle bu işe kalkışıyorsunuz?

akberrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
öncelikle işyeriniz hayırlı olsun
mademki mira yön gösteren yıldız buradan yola çıkıp yıldızlı bşr logo denemelisin senin hazırladığın balıkçılığı andırmış .... başarılar

hmtgrphc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadasların bir bölümüne katılıyorum. Bazı arkadaslarında anlatım diline katılmıyorum. Neyse
Katıldığım arkadasların dedikleri gibi Balık malzemesi satan bir yerin kurumsalı gibi görünüyor.
Hatta biraz ileriye gideyim, eğer bu çalısmanı kullanırsan anti bir düsüncede vermis olabalirsin.
Müsteriyi balık, kendini balıkcı havasına sokablirsin ki bazı müsteriler bunu böyle algılarsa iyi bir
sonuç vermez. Resmen adama SAZAN demis olursun. Bu manada gerekli ÖNİZLEMELERİ yapman lazım.
Al kalemi kağıdı elime ben nasıl bir yer acacağım bunu bul, ne üzerine en çok hizmet edeceğim, kimlere hitap edip
hedef kitlemin kimler olduğunu bilmeliyim bunları gercektende bir kağıda yaz bu uzasın gitsin, sonra da deminde
dediğim gibi ÖNİZLEME yap, internetten bak illede TÜRKÇE arama yapma, ispanyolca ara ingilizce ara rusç ara...
yapacağın iş üzerine ne arayacaksan bu dilleri artırarak arastırma yap. Çünkü beyin her şeyin fotoğrafını
çekiyor aklında bir sey kalıyor ve sen onu yapıyorsun bir bakıyorsun bir kaç yıl sonr v.s hemen hemen aynısı
var , bir grafik tasarım deyimi olup çıkan AKLIN YOLU BİRDİR düsüncesi malumdur, Benzerlik hatasına düsmemek içinde yabancı
kelimelerle de ara, hem görsel dağarcığın gelisir hem benzer bir yapmamıs olursun.
YAPACAĞIN ŞEY, HERKESE HİTAP EDEBİLMELİ bir prof. den tut en cahil adam bile anlayabilmeli .... Bunlar benim görüsüm
sürçilesan ettiysek affola...SAYGI İLE KOLAY GELSİN....

mustafak90

🏅Acemi Tasarımcı🏅

https://imgur.com/ZdRjG

bende böle bi örnek vermek istedeim sana ilham vermesi için hayırlı olsun şiketiniz darısı bziim başımıza :) inş.

Son düzenleme: