Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hmm güzel düşünce ama aradan geçen oku hiç sevemedim ben bide sloganda kullanılan font teknolojiyi çağrıştırıyor sanki :s
evet unısex dediim ama mavi ve levis yada bir çok firmada unısex satış yapıyorlar hepsinde kadın ve erkeklik çağrıştırıyormu ? yanlış anlamayın ukalalık değil yaptığım sadece bu işte çok yeniyim diyebilirim o yüzden merak ediyorum..
okları kullanma sebebim alt slogandan fikir verdi who are you ?
Yaptığın logo çalışması oldukça güzel,sadece unisex simgelerinide işin içine farklı bir kompozisyonla katman daha bir çarpıcı olur düşüncesiyle bu çalışmayı görsel olarak paylaşmak istedim.
Slogana gelince font konusunda haklısın ama font secimi konusunda zaman harcamadım aceleyle rastgele koydum,amacım sadece logonda kadın ve erkek simgelerini kullanmanı görsel olarak anlatabilmekti.
Yani senin logon iyi değil bak bu logo böyle olur diye bir şey değil bu.Sadece ve sadece görsel fikrimi aktardım.
eğer Gkc firmanın unisex çalıştığını belirtmese kimse bu olaya takmıyacaktı bugün her giyim firması unisex çalışıyo zaten ama hiç biri bunu gösterecek logo peşine koşmuyor
eğer Gkc firmanın unisex çalıştığını belirtmese kimse bu olaya takmıyacaktı bugün her giyim firması unisex çalışıyo zaten ama hiç biri bunu gösterecek logo peşine koşmuyor
kesinle doğrusun logoamblem oluştururken yapılan işle ilgili bir şeyi anımsatmasına gerek yok çalışmanın (Bunu birçok sektörde gerebiliriz tekstil, otomotiv, iletişim vs). Eğer öyle olursa grafikerin kısıtlanacağını düşünüyorum.
walla güzel bişe üzerine yorum yapınca kusur bulamyınca canım sıkılıyo ondan yazmak istemedim eline saglık arkadsm güsel iş sonuncu cok garip geldi gözüme ilk iki çok hoş
bence ilk yapılan, yanii senin yaptığın çok başarılı ,, fazla söze gerek yok,, renk masrafını sen düşünme müşterin düşünsün, (belirtmedikçe, ki belirteceklerini sanmıyorum)bütçesine göre yapılacaksa zaten baştan belli eder. saygılarımla