puhuma
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Insut A.Ş. için tasarladığım logo çalışması.
Hilal Turizm için tasarladığım logo çalışması.
Hilal Turizm için tasarladığım logo çalışması.
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
C | Maddi Hasarlı Kaza Fotoğrafı üzerinde kaçan aracın Logosunun netleştirilmesi | Graficafe | 0 | 853 | |
B | vektörel logo fiyatlandırma | Logo Tasarımları | 1 | 3K | |
D | logo yaptırmak istiyorum | İş Veren İlanları | 6 | 3K | |
T | Logo Çalışması | İş Veren İlanları | 3 | 2K | |
T | Ödüllü Logo Yarışması | İş Veren İlanları | 0 | 833 | |
M | Yemek Sitesi Logo Tasarimi | Logo Tasarımları | 1 | 1K | |
havuz firması logo eskizleri | Logo Tasarımları | 8 | 2K | ||
K | logo eskizleri | Logo Tasarımları | 9 | 4K |
Birinci çalışma hakkında hiç yorum yapmayayım istersen.
Fikir konusunda haklısınız ama diğer taraftan ticari boyutu (zaman vb) iş ile kopmuyor takdir edersiniz. Kurum altında bu iş yapılıyorsa (şu an değil) kısa zamanda (2-3 gün) iyi bir fikir ve biçimi yakalamak biraz zor. aslında "in" hecesinin altındaki biçim klasik görünse de aşağı doğru hareketi ile de "inmek" fiiline gönderme yapıyor. Ve aynı biçim farklı boyutta yukarıda kullanılarak bahsettiğiniz kavramlar üzerinde görevini bitiriyor. Giriş ve çıkış yolu ile mesajları ortak bir biçimde stratejik olarak bu sadeliğe getirdim. Başa dönecek olursak; daha fazla yoğunlaşmak için zamanım olsa idi; daha iyi bir sonuç ben de isterdim. Her ikinize de düşüncelerinizi zaman ayırarak paylaştığınız için teşekkür ederim.
İnsanlara kendimi kabul ettirme gibi bir kompleksim yok çünkü kendimi tanıyor ve biliyorum.
verdiğiniz örneği 2-3 kez yaşamıştım
Ticari kaygılar veya zorlamalar sizi taviz vermeye zorlamış olabilir bunu bilemem ama, insanlara kendinizi kabul ettirmekte zorlandığınızın farkındayım.
cahitgulden´isimli üyeden Alıntı
Ticari kaygılar veya zorlamalar sizi taviz vermeye zorlamış olabilir bunu bilemem ama, insanlara kendinizi kabul ettirmekte zorlandığınızın farkındayım.
1. çalışmamı daha önce görmeniz güzel bir durum.
2. renk konusunda ve formatı hakkındaki görüşünüz sizi bağlar.
"İki çizgi karalayacaksın yahu ne parası" .
daha önce görmüşlügüm sadece bir benzemet ve anımsatma aklıma gelen ilk pınar oldu sütak oldu.
Kesinlikle taklit olmadan bana Pınar Süt hissini veriyor.
demek ki amacına ulaşılmış