Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

logo talebi

mrtysr

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar kendim amatör olarak site kurdum. bununla ilgili sitemde kullanabileceğim logo arıyorum. özellikle ismimle olursa güzel olur. murat yasar adına nasıl bir logo yapabilirim. ilgilenip yardımcı olursanız çok sevvinirim

Benzer konular

HÜLÜŞ

🌱Yeni Üye🌱
benim acilllll yardıma ihtiyaçım var logo çalışmam var yaptım ama daha farklı calışma istiyorlr benden lütfen yardımcı olurmusunuz?????? :( işin içinden cıkamıorummmm 29. balkan matematik olimpiyatları ilgili BMO harflerle calışma istiorlar.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
benim acilllll yardıma ihtiyaçım var logo çalışmam var yaptım ama daha farklı calışma istiyorlr benden lütfen yardımcı olurmusunuz?????? :( işin içinden cıkamıorummmm 29. balkan matematik olimpiyatları ilgili BMO harflerle calışma istiorlar.

Bu şekilde başkalarının konuarına yazarak kimseden yardım alamazsınız, yeni bir konu açıp orada derdinizi paylaşın, yardım edecek olan bile etmez her konuya yazıyorsunuz.

HÜLÜŞ

🌱Yeni Üye🌱
yardım eden olur etmeyen olur acil yardım lazım ne yapsam sorun cıkartıyorlr ne yapacagımı şaşırdım bende bi yardım gelir die yazdım