Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar kendim amatör olarak site kurdum. bununla ilgili sitemde kullanabileceğim logo arıyorum. özellikle ismimle olursa güzel olur. murat yasar adına nasıl bir logo yapabilirim. ilgilenip yardımcı olursanız çok sevvinirim
benim acilllll yardıma ihtiyaçım var logo çalışmam var yaptım ama daha farklı calışma istiyorlr benden lütfen yardımcı olurmusunuz?????? işin içinden cıkamıorummmm 29. balkan matematik olimpiyatları ilgili BMO harflerle calışma istiorlar.
benim acilllll yardıma ihtiyaçım var logo çalışmam var yaptım ama daha farklı calışma istiyorlr benden lütfen yardımcı olurmusunuz?????? işin içinden cıkamıorummmm 29. balkan matematik olimpiyatları ilgili BMO harflerle calışma istiorlar.
Bu şekilde başkalarının konuarına yazarak kimseden yardım alamazsınız, yeni bir konu açıp orada derdinizi paylaşın, yardım edecek olan bile etmez her konuya yazıyorsunuz.