Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Tasarımımım - Center life

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
centerlifelogo.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Arkadaşlar bu logoyu bir oto yedek parçacı bünyesinde üretilecek olan bir ürün için tasarladım yorumlarınızı bekliyorum..

Benzer konular

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
LaYeR oto yedek parçasına o yaprakların çok olacağı kanaatindeyim şahsi düşüncem bu. Zaten center yazısında imgesel birşey kullanmışsın o yapraklar hem kalabalık hemde amacına uygun durmuyor

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hasan ÇELİK arkadaşımıza katılıyorum center yazısındaki kullanılan hedef imgesi de rahatsız etti beni fazlalık gibi duruyor ayrıca yapraklar illa olacaksa biraz daha küçült derim büyük olmuş, eline emeğine sağlık.

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çizilen yaprak ve merkezi simgeleyen şekil müşterinin istediği doğrultusunda çizilmiştir.. Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar..

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışmanızda gözü yoracak o kadar çok şey varki. Hedef, yapraklar, center ayrı life ayrı renk, life'ın zeminli yazılması ayrı bir problem, tüm bu kullandığın renklerin birbirleriyle uyumu daha başka bir problem. Hepsinin de ötesinde oto yedek parçacısı hissi veren hiç bir şey bulamadım.

Bence yepyeni bir şeyler yapın. Sadelik her zaman güzeldir. Tavsiye ederim.

Selamlar.

Edit: Müşteri istedi diye her şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Lütfen bunlara karşı direnin, tabiki direnirken de neden bunun böyle olması ya da olmaması gerektiği konusunda ikna edin. Grafik tasarımcı her denileni yapan kişi değildir. Aynı zamanda müşterisini yönlendiren, ona yön veren, görsel kimliğini oluşturan kişidir. Lütfen kolaycılığa kaçmayalım. Yoksa kendi gelişimimize de zarar veririz.

Son düzenleme:

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalışmanızda gözü yoracak o kadar çok şey varki. Hedef, yapraklar, center ayrı life ayrı renk, life'ın zeminli yazılması ayrı bir problem, tüm bu kullandığın renklerin birbirleriyle uyumu daha başka bir problem. Hepsinin de ötesinde oto yedek parçacısı hissi veren hiç bir şey bulamadım.

Bence yepyeni bir şeyler yapın. Sadelik her zaman güzeldir. Tavsiye ederim.

Selamlar.

Edit: Müşteri istedi diye her şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Lütfen bunlara karşı direnin, tabiki direnirken de neden bunun böyle olması ya da olmaması gerektiği konusunda ikna edin. Grafik tasarımcı her denileni yapan kişi değildir. Aynı zamanda müşterisini yönlendiren, ona yön veren, görsel kimliğini oluşturan kişidir. Lütfen kolaycılığa kaçmayalım. Yoksa kendi gelişimimize de zarar veririz.

Değerli yorumunuz için tşk. ederim size katılıyorum bunları müşterime bende söyledim ama böyle olmasını istedi firma yedek parçacı ama bu yapılan logonun yedek parça ile bir ilgisi yok.. Çok güzel incelemişsiniz tekrar tşk. ederim..

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Konunuzun başlığını bu defalık ben düzelttim. Lütfen konu başlığınızda birbirine benziyecek konuları unutmayın.

Logo tasarımımm diye bütün üyeler konu açarsa sizin konunuzun hiç bir ayrıcalığı olmaz. Bu şekilde olursa hem daha az yönlendirme ve yorum alırsınız çünkü konunuz diğerlerinden hiç bir farkı olmaz.

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Konunuzun başlığını bu defalık ben düzelttim. Lütfen konu başlığınızda birbirine benziyecek konuları unutmayın.

Logo tasarımımm diye bütün üyeler konu açarsa sizin konunuzun hiç bir ayrıcalığı olmaz. Bu şekilde olursa hem daha az yönlendirme ve yorum alırsınız çünkü konunuz diğerlerinden hiç bir farkı olmaz.

Teşekkür Ederim Gökhan..

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Oto yedek parça / yaprak tezatlığına arkadaşlar değinmiş ve açıklama yamışsınız zaten. Bunun dışında logo da bir oyun / espri yeterli bence. Hem C içine bir çizim, hem Life altına zemin, hem de yapraklar bir karmaşa yaratmış. Gereksiz bir kalabalık olmuş.
Ve elinize sağlık.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Hasan ÇELİK arkadaşımıza katılıyorum center yazısındaki kullanılan hedef imgesi de rahatsız etti beni fazlalık gibi duruyor ayrıca yapraklar illa olacaksa biraz daha küçült derim büyük olmuş, eline emeğine sağlık.

Katılıyorum !
Ayrıca müşteri girmişse işin içine kolay gelsin diyorum ;)

ben yaptığım işlerin yarısından fazlasında müşteri müdahalesi görüyorum ve o işleri portfolyoma koymuyorum zira içime sinmiyor :(
Kolay gelsin !

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Oto yedek parça / yaprak tezatlığına arkadaşlar değinmiş ve açıklama yamışsınız zaten. Bunun dışında logo da bir oyun / espri yeterli bence. Hem C içine bir çizim, hem Life altına zemin, hem de yapraklar bir karmaşa yaratmış. Gereksiz bir kalabalık olmuş.
Ve elinize sağlık.

Tşk. ederim..

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Katılıyorum !
Ayrıca müşteri girmişse işin içine kolay gelsin diyorum ;)

ben yaptığım işlerin yarısından fazlasında müşteri müdahalesi görüyorum ve o işleri portfolyoma koymuyorum zira içime sinmiyor :(
Kolay gelsin !

Tşk. ederim..