en son yorum 3 sene önce yapılmış
ama yazılanları okuyunca yorum yapmadan duramadım. 3-4 aydır freelance çalışıyorum. 4-5 senedirde piyasanın içindeyim iyi kötü. ama freelance çalışmak gerçekten başka bişey. çeşitli sıkıntıları var
mesela yaklaşık 2 ay önce bir firmadan iş aldım. bir iki ürün etiketi ve 3 adet logo. ürün etiketleri problemsiz oldu çok şükür. ama logolar artık kontrolden çıktı desem yeridir
acemiliğimden ve açıkçası birazda ilk zamanlar biraz tecrübe kazanmam laızm diye düşünerek riski göze almamdan kaynaklı aslında. ilk ürünün logosu baya uzun sürdü. birçok çalışma yapıp gönderdim. ama müşterinin estetik bi bakış açısı olmadığından izah etmekte sıkıntı oluyo istediği logoyu. neyseki deneme yanılma yöntemiyle 1. çalışmayı tamamladık. güzelde oldu
ama şimdi 2. ürünün logosundayız ve bu iş baya kabak tadı vermeye başladı. abartılı olcak ama 20ye yakın çalışma gönderdim 2-3 seferde. adamlar beğenmiyor. ve uğraşıyorumda ve yaptığım çalışmalarda öle çok beğenilmeyecek baştan sağma çalışmalarda değil. en son dün göndermiştim. çeşit çeşit yaptım ve adamların daha önceden öğrendiğim beğendikleri logoları inceleyip yaptım ama bunlardanda birini seçemediler.artık nerdeyse adama alın siz çizin ben üzerinden geçiyim diyecem