Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo type -6- sizce kullanışlımı

hendorfine667

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
logotype6nn5.jpg

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Celtic baya iyi aslında..Geneli kullanışlı ve modernize logolar tebrik ederim..

covenantt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.flickr.com
Bende genel olarak begendim ama büyüttüğünüz zman bazı hataları görebiliyorsunuz . Affınıza sığınarak belirtmek istiyorum .
İstanbul logosunda b ile u çok ayrık ve arkadaki istanbul görselik zönk diye bitiyor daha uzan gitgide azalarak bir harfina arkasına doğru uzansa daha iyi olur derim . Host u begendim ama renkleri konusunda pembe ve gri super ama o yeşil ve ****lik gri yani çok renkli biraz daha sadeliğe gidilmeli bence zaten web sarf ıbegenmiştim .Hall side nda arkada kullandığınız etiketi daha önce gördüm o tarz bir logo ve oda turuncuydu snaırım ondan normal buldum .

Tebrik ederim başarılar dilerim ...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Celtic'teki ve Host'taki beyaz parlamaları kaldırırsanız sizden sonra çizmek zorunda kalan grafiker logonuzu bozmadan çizebilir. İstanbul logosunda gerçekten mavi kısmı kenarlarından kesip harfleri yaklaştırmalısınız.Bu ayrıntıların dışında hepsi güzel; cıvıl cıvıl.Ellerinize sağlık.

hendorfine667

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkürler eleştiren arkadaşlar haklısınız galiba bu konuda çok eğitmiyorum kendimi görsellik ilk plnda benim için persfektif olayı sıfır gibi

By_Ugur

🌱Yeni Üye🌱
logo teype dowland linki fln paylaşa bilecek varmı ?

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
host ve celticfoot çok güzel olmuş arkadaşım, diğer yorumlar zaten yapılmış,ellerine sağlık

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Eksikleri yok fazlaları var.Mesela fazla başarılı olmuşlar :)
Emeğinize sağlık.

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
websarf hoşuma gitti.gölge olarak fondaki gri tonlamasını harflerin renginide aynı renkte dönsen dahamı hoş olur diye aklımdan geçirdim. emeğine sağlık