Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

logo yapımı konusunda birkaç sorum var :???

sed-f

🌱Yeni Üye🌱
büyüklerim merhaba :)

ben iletişim tasarımı 2. sınıf öğrncisiyim

şimdiye kadar birkaç kez logo çalışmam oldu ki çoğu okul içindi ama şimdi bir tanıdıgım benden kurumsal kimlik oluşturmamı istiyor bunu okulda yapmıştım neler oluşturacagımı biliyorum ama kendisinin benden istediği logo benım kafamda bir türlü belirmedi belki siz bana fikir verebilirsiniz

bir inşaat firması sahibi ve logosunda Gİ harflerini kullanmamı ama isim yazmamamı rica ediyor

sizden ricam nerelere bakayım hangi kaynaklara göz gezdireyim ben ilk defa yapacagım bu tarz bir iş açıkçası ne tür otoritelere başvurmalıyım bilemiyorum

çok değerli vaktınızı aldım yardımcı olursanız sevinirim..

Benzer konular

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
öcelikle o tanıdığın senden logo değil harflarden oluşan bir amblem istemiş önce bunun bilincine var
sonra inşaat firması olduğu için çevrendeki firma logolarını incele internet üzerinden logolara bir göz at
ve düşünmeye başla
ben neler yapabilirim
daha farklı neler yapmalıyım

1-2 tane farklı çalışmalar yap en fazla 3 olsun
ve sunumunu yap

yapılan yorumlar doğrultusunda gereken değişiklikleri zaten yaparsın ve sonuçta güzel birşeyler ortaya çıkacaktır

umarım yardımcı olabilmişimdir.

haydi iş başına...

kolay gelsin

erdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gİ harflerini bina gibi kullanabilirsin hafif bi perspektif verip veya vermeden tuğla gibi biraz sıradan oldu ama belki aklında bişiler uyandırır ;) diğer yorum yapanlarada katılıyorum ayrıca...

elagozlum

🌱Yeni Üye🌱
internette gezin inşaat firmalarının logolarına göz at zaten onlara bakınca bi tasarım belirlenir kafanda