Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logodaki çok yakın benzerlik.

xcalibur35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu Logonun ait olduğu firma.

3dlogo176.jpg

Grafikerler.net - Onur KARADAĞLI's Album: Kurumsal Kimlik - Picture

user7671pic134112314126.jpg

Rahatsızlık verdiği için bildirmek istedim.

Benzer konular

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Cidden çok yakın ama; Onur KARADAĞLI olmasaydı "aaa tuuuh!" derdim. Düşünülemeyecek kadar özel bir uygulama değil. Ben de yapmıştım bazı çalışmaların çok çok benzerini.O zaman beğenmiştim sonradan çok gördüm çok varmış muadili. Olabiliyor, her zaman çok farklı düşünemiyoruz. Gerçekten yakın ama taklit olduğunu düşünmüyorum, Onur KARADAĞLI yapmaz.

DeCuPe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu Logonun ait olduğu firma.

3dlogo176.jpg

Grafikerler.net - Onur KARADAĞLI's Album: Kurumsal Kimlik - Picture

user7671pic134112314126.jpg

Rahatsızlık verdiği için bildirmek istedim.

Diger baslikta da yazilarinizi takip ettigim kadari ile burda olay bir yarisa donusmus.. Kim kimin acigini bulacak vs.. Ve bence bu hic hos degil..

Sayin efojanin dedigine katiliyorum.. Bu tur logolar bir yerden esinlenmeye gerek kalmadan yapilabilecek seyler.. Cok cok ozel bir logonun kopyasini bulmus edasi ile boyle bir paylasim yapmaniza anlam veremiyorum..

Kolay gelsin ...

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Bence yağcılığa gerek yok arkadaş istisna diyede laf söylenmez diye bir kaide yok bence:)

Bu tarzda esinlenme olmaz düpedüz kopya çekmiş ve sadece haline gülüyorum:D

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Bence yağcılığa gerek yok arkadaş istisna diyede laf söylenmez diye bir kaide yok bence:)

Bu tarzda esinlenme olmaz düpedüz kopya çekmiş ve sadece haline gülüyorum:D

Sizin gibi niyeti belli sırıtık! insanların tepkisi sadece gülmek olur. Ben yanılmadığım için sevindim, güven güzel birşeydir. Siz biliyor musunuz "güven"i? İyidir, hoştur da kolay kolay oluşmaz. Oluştu mu da sizin gibi sırıtıklar sadece sırıtırken güvenen insan gözü kapalı "yok" der "bu böyledir"... Diliyorum siz bu kadar güvenemeyin kimseye çünkü güven ile yalakalığı karıştırıyorsunuz. Güvendiğiniz insanın ayaklarını öpmeye kalkarsınız; güven öyle birşey değil, el ayak öpmeye gerek yok!

https://www.grafikerler.net/nefiss-...mi-dilara-gencyilmaz-t71530p7.html#post675848

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Sizin gibi niyeti belli sırıtık! insanların tepkisi sadece gülmek olur. Ben yanılmadığım için sevindim, güven güzel birşeydir. Siz biliyor musunuz "güven"i? İyidir, hoştur da kolay kolay oluşmaz. Oluştu mu da sizin gibi sırıtıklar sadece sırıtırken güvenen insan gözü kapalı "yok" der "bu böyledir"... Diliyorum siz bu kadar güvenemeyin kimseye çünkü güven ile yalakalığı karıştırıyorsunuz. Güvendiğiniz insanın ayaklarını öpmeye kalkarsınız; güven öyle birşey değil, el ayak öpmeye gerek yok!
[/url]

Pardon ama lafım size değildi vede sizin konuya bakış açınız yukarda belirtmişiniz vede sizi belirtmemiştim ama ne yazıkki hemen lafı kendinize yorumlamışınız.

Güven sözcüğünü unutalıda belki yıllar belki bir ömür oldu benim için güvenebileceğim kimse yok bu halimlede iyiyim biliyomusunuz:)

Ne güzel işte siz hayata herkeze güvenerek herşeye güzel olarak bakıyorsunuz keşke sizin gibi bende bakabilsem ama ne yazıkki yapamıyorum artık neyse sıkıntı verdimse üzgünüm size hayatınızda başarılar dilerim.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Pardon ama lafım size değildi vede sizin konuya bakış açınız yukarda belirtmişiniz vede sizi belirtmemiştim ama ne yazıkki hemen lafı kendinize yorumlamışınız.

Güven sözcüğünü unutalıda belki yıllar belki bir ömür oldu benim için güvenebileceğim kimse yok bu halimlede iyiyim biliyomusunuz:)

Ne güzel işte siz hayata herkeze güvenerek herşeye güzel olarak bakıyorsunuz keşke sizin gibi bende bakabilsem ama ne yazıkki yapamıyorum artık neyse sıkıntı verdimse üzgünüm size hayatınızda başarılar dilerim.

Güvenebileceğiniz insanlar hep olsun inşallah. Kırıcı olduysam özür dilerim ben de. Söylediklerinizi üstüme alınmadım aslında. ( üstüme alındığım halden ben korktum şimdi, ne yazardım acaba? )Neyse; olay tatlıya bağlandı. Canımız sağ olsun.

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟

kimeydi ya sözünüz!!! lütfen forumda yorum yaparken isim kullanınız burda kimse kimse kimsenin yağcısı değildir Unutmayınki yağcılığın sonu ayakcılıktır.
aynı zamanda her grafikerin esinlendiği kopya çektiği yada taklit ettiği mutlaka bir iş vardır yaptığınız işlerde kullandığınız görsel öğeleri sizmi çizdiniz sizmi çektiniz hayır ordan burdan kullandınız o halde buda kopya ve taklit lütfen bundan sonra yorumlarınızda cuvaldızı ilk kendinize batırınız ve yaptığınız işleri gözden geçiriniz bu tür rolleri oynamayınız saygılarımla....

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
aaaaaaaaaaaaaaaabm.jpg

Aynı firmanın kurumsal sunum devamı: Bakın iyi yada kötü ama tasarımcının kimin olduğu yazıyor..

bbbbbbbbbl.jpg

Bakın sizin verdiğiniz örnek tasarımcı adı yazmıyor.. Çünkü ekip işi bu tasarımların tasarımcıları yok dolayısıyla isim yazmıyor, en son tasarım bana aittir ki orda ki hata da ismin yanlış yere yazılması.

Ayrıca: bu iş 2007 yılında yapıldı, oldukça kapsamlı bir sunum şeklinde hazırlandı ozman ki çalıştığım ajansta yaklaşık 12 kişi vardı bu işe parmağı değmeyen yok, ben sadece bana ait kısımlarını pdf olarak alabildim sunum şeklini bozmadan burda yayınladım..

Çalışmaların altında isimler olduğu için, ayrıca bu iş benim değildir diye not düşme me gerek var mı? Ama siz günümüz paparazzileri gibi alıp elinize makası orasını kes burasını kes alsana montajla güzel bi magazin haberi şeklinde sununca, ya da okuma alışkanlığınız olmadığı için, ya da "Onur KARADAĞLI'nın hatasını yakaladım oleyyyy yupppii" gibi sevinç içinde boğuldunuğuzdan bir anda konuyu açıvermişsiniz..
Canınız Sağolsun..

"Hiç bir başarısı olmayan şahıslar, başkalarının başarısızlıklarıyla avunurlar"

Son düzenleme:

dombalak

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.kartvizitdunyasi.com
aaaaaaaaaaaaaaaabm.jpg

Aynı firmanın kurumsal sunum devamı: Bakın iyi yada kötü ama tasarımcının kimin olduğu yazıyor..

bbbbbbbbbl.jpg

Bakın sizin verdiğiniz örnek tasarımcı adı yazmıyor.. Çünkü ekip işi bu tasarımların tasarımcıları yok dolayısıyla isim yazmıyor, en son tasarım bana aittir ki orda ki hata da ismin yanlış yere yazılması.

Ayrıca: bu iş 2007 yılında yapıldı, oldukça kapsamlı bir sunum şeklinde hazırlandı ozman ki çalıştığım ajansta yaklaşık 12 kişi vardı bu işe parmağı değmeyen yok, ben sadece bana ait kısımlarını pdf olarak alabildim sunum şeklini bozmadan burda yayınladım..

Çalışmaların altında isimler olduğu için, ayrıca bu iş benim değildir diye not düşme me gerek var mı? Ama siz günümüz paparazzileri gibi alıp elinize makası orasını kes burasını kes alsana montajla güzel bi magazin haberi şeklinde sununca, ya da okuma alışkanlığınız olmadığı için, ya da "Onur KARADAĞLI'nın hatasını yakaladım oleyyyy yupppii" gibi sevinç içinde boğuldunuğuzdan bir anda konuyu açıvermişsiniz..
Canınız Sağolsun..

"Hiç bir başarısı olmayan şahıslar, başkalarının başarısızlıklarıyla avunurlar"

bu konuya bu cevaptan başka birşey eklenmez

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
kimeydi ya sözünüz!!! lütfen forumda yorum yaparken isim kullanınız burda kimse kimse kimsenin yağcısı değildir Unutmayınki yağcılığın sonu ayakcılıktır.
aynı zamanda her grafikerin esinlendiği kopya çektiği yada taklit ettiği mutlaka bir iş vardır yaptığınız işlerde kullandığınız görsel öğeleri sizmi çizdiniz sizmi çektiniz hayır ordan burdan kullandınız o halde buda kopya ve taklit lütfen bundan sonra yorumlarınızda cuvaldızı ilk kendinize batırınız ve yaptığınız işleri gözden geçiriniz bu tür rolleri oynamayınız saygılarımla....

Selim bey esinlenme'nin ne olduğu ile bir fikriniz varmı?

Esinlenmeyle kopya tasarımcılığı birbirine sizin gibi karıştıranlar yüzünden grafik sektörümüz ne yazıkki bu durumda lütfen bunu bir araştırın isterseniz esinlenme ne demektir.

Onur bey, Yanlış anlaşılma olmasına üzüldüm ama ben sizin yerinizde olsaydım bu çalışmanızın altına not düşerdim grup işi olarak çalışılmış bir çalışmam diye vede siz veya başkası diye bu konuya kurcalamadım konu kopya mantığı ve bu benim belki çok canımı yaktığındandır bilemiyorum bu tarzda işleri görünce birden saldırıyorum:)

Umarım kırıcı olmamışımdır kimseye karşı vede artık laf kalabalığınıda kaldıramıyorum bu konuya cevap yazılsada yazmıyacağım sağlıcakla kalın:) hepiniz:)

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
Selim bey esinlenme'nin ne olduğu ile bir fikriniz varmı?

Esinlenmeyle kopya tasarımcılığı birbirine sizin gibi karıştıranlar yüzünden grafik sektörümüz ne yazıkki bu durumda lütfen bunu bir araştırın isterseniz esinlenme ne demektir.

Onur bey, Yanlış anlaşılma olmasına üzüldüm ama ben sizin yerinizde olsaydım bu çalışmanızın altına not düşerdim grup işi olarak çalışılmış bir çalışmam diye vede siz veya başkası diye bu konuya kurcalamadım konu kopya mantığı ve bu benim belki çok canımı yaktığındandır bilemiyorum bu tarzda işleri görünce birden saldırıyorum:)

Umarım kırıcı olmamışımdır kimseye karşı vede artık laf kalabalığınıda kaldıramıyorum bu konuya cevap yazılsada yazmıyacağım sağlıcakla kalın:) hepiniz:)

gizli bey size bir şey diyeyimi ama boş verin bir şey demeye gerek yok
size esinlenmeksizin bol başarılar:rofl:

Moderatör tarafında düzenlendi:

GRaFiCieR

🌱Yeni Üye🌱
Bütün logo taklitlerine verip veriştirdiniz okudum. İş kendi arkadaşınız olduğunda yok efendim ciddi bir logo değil yok bilmem ne... Eğer olay emek hırsızlığıysa ciddi olmayan bir firmaya logo tasarlayan beynin suçu ne? Neticede o da emek hırsızlığı değilse ne? Yazık ya testere olun ya keser... Olayın akışına göre bukalemun gibi renk değiştirmeyin ayıp