Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

LOGO'nun kullanıcıya digital sunumu

vvvlucian

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar,

Ben tasarimi yapilmis bir logo'nun, musteriye sunumu ve vektorel olarak verilmesi sirasinda, uyulmasi gereken ana kurallari merak ediyorum. Sayfa duzeni ve lejand nasil olmali, tasarimcinin kimligine iliskin bilgilere yer verilmeli mi? Kisaca etkin ve yalin sunum yonetimi nasil olmalidir. yardimci olabilir misiniz? Simdiden tesekkur ederim.

Benzer konular

Drafther

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle belirtmekte fayda var ki mockuplar yanıltıcı olabiliyor. Reele yakın mockup kullanman akıllıca olur. Sonradan oluşacak sorunların önüne geçmiş olursun..
Buna ek olarak sunumunu temiz beyaz bir zeminde de yapabilirsin. Tasarımcıya kalmış bir ayrıntı bu..
Fakat sunum alanını gereksiz ayrıntılarla doldurman negatif bir etki yaratabilir. Sadelik her zaman öncelikli olmalı..
Vektörel çalışmanın baskı dosyasını hazırlamak, baskı yapanın kullandığı programa göre değişiklik göstersede genel olarak EPS ve PDF dir. Bunun dışında ai ve cdr de olabilir.

Reklam konusuna gelirsek bir dönem hazırlanan afişlerin reklamların vs projelerin kenarlarında veya alt köşelerinde çalışmayı hazırlayan firmasının ismi yer alırdı. Sanıyorum bu uygulama hala geçerli..
Bunu çalışmanı korumak adına soruyorsan ismini kullanabilirsin.. Fakat çalışmanın orjinali sende olması ve çalıştığın tarihe ulaşılabildiği sürece sorun olmayacaktır. Tatsız bir durum karşısında haklarını bunları kullanarak savunabilirsin..

Başarılar dilerim..