hocam yanlış hatırlamıyorsam bir konunda bu işi sevdiğimden ve hobi olarak yapıyorum profesyonel olarak yapmıyorum demiştin. yanlış hatırlıyorsam kusuruma bakma. ama eğer sen bu işi hobi olarak yapıyorsan gerçekten helal olsun. ben 8 senedir internet ortamındayım 2 senedir grafik tasarım ile uğraşıyorum ve internettede takip ettiğim bir çok kişi var grafik üzerine ama bazılarından üstünsün bana göre.. seni tebrik ediyorum.. gerçekten iyi yapıyorsun.. emeğine sağlık..
Evet dostum zevk için yapıyorm, mutluluk duyuyorum böyle şeylerle uğraşmaktan. Devlet memuruyum ama hala hayalimde grafik tasarım işi yapmak var. Teşekkür ederim yorumun için Allah razı olsun.
benim de hayalim devlet memuru olmak çalışma bence de temiz fontun kenarları çok sert sadce çok hafif yumuşatılabilirdi. Şaka bir yana KPSS mağduruyum ben mağdurum ben mağdur
Kardeşim devlet memuru olmak güzel ama logo yapmak daha da güzel. Yorumun için de ayrıca teşekkürler. Ayrıca ortada font yok, yazılarıda kendim yazdım kolay gelsin.
Amblem logotype nin önüne geçmiş, sanki logopolia yazısı oraya hapsedilmiş gibi, benim düşüncem ismin daha ön planda olması gerekiyor ama yine de kötü diyemem (daha önceki çalışmalarınızın hayranı olarak), elinize emeğinize sağlık.
"Logopolia" hizmet sektörü nedir? Görsel tasarım yapan bir yer midir? Yoksa farklı bir alanda mı hizmet vermektedir. Bu tür sunumlarda lütfen bu tür ayrıntıları belirtiniz ki çalışmanız üzerinde sağlıklı yorum yapılabilsin.
"Logopolia" hizmet sektörü nedir? Görsel tasarım yapan bir yer midir? Yoksa farklı bir alanda mı hizmet vermektedir. Bu tür sunumlarda lütfen bu tür ayrıntıları belirtiniz ki çalışmanız üzerinde sağlıklı yorum yapılabilsin.
Logopolia adındanda anlaşılacağı üzerine logo + polis yani logo şehri kelimelerinden ürettiğim bir marka. Ama hayali. Kim bilir bir gün grafiker arkadaşlarımla çalışacağımız bir grafik tasarım merkezi olur. Şimdilik sadece hayal, saygılar...:tongueout: